G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV

Contactgegevens G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): E3-Laan 62 9800 Deinze, België

Telefoon (phone): 32.93 81 51 00 32.93 81 51 00

Fax (fax): 32.93 86 88 09 32.93 86 88 09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV
Products information G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE09630310058
Ondernemingsnummer: 9822296142
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 129,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Transportation of goods by road - international^^Warehouse logistics

Product categorie (product category): Road transport; Transport - related services; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV
Addition kinds of activities for G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV

078302. Bracing en chirurgie diensten | Bracing and surgery services
354901. Tekenmachines | Drawing machinery
358901. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
24991205. Spoel, multiplex | Reels, plywood
37130104. Truck tops | Truck tops
50850800. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives
50930202. Non-ferro metalen schroot | Nonferrous metals scrap

Werken bij G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

  • Student frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

Zoek naar antwoorden van G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV. G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV. Leave a respond for G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV. G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV
Location of G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV: AMPLITUDE STYLIKE | De Clercq M | R.D.SERVICES | OPTIEK DE VOORZORG | De Naeyer Ingrid

Other related companies as G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV: AMPLITUDE STYLIKE | De Clercq M | R.D.SERVICES | OPTIEK DE VOORZORG | De Naeyer Ingrid

G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09630310058. Het bedrijf G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV bevindt zich op het adres: E3-Laan 62 9800 Deinze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 129,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Road transport; Transport - related services; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international^^Warehouse logistics.
De hoofdactiviteit van G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV op de kaart.

G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE09630310058. The company G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV is located at the address: E3-Laan 62 9800 Deinze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 129,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Road transport; Transport - related services; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international^^Warehouse logistics.
The main activity of G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV, open positions, location of G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. SNEL TRANSPORT BELGIUM NV, employees, financial statistics.