A.C.M. Verhardingswerken (Angelo)

Contactgegevens A.C.M. Verhardingswerken (Angelo): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.M. Verhardingswerken (Angelo): address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.M. Verhardingswerken (Angelo)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tichelstraat 29; 3540; Herk-de-Stad (Schulen), België

Telefoon (phone): 0476 43 19 46 (+32-0476 43 19 46) 0476 43 19 46 (+32-0476 43 19 46)

Fax (fax): +32 (60) 813-77-46 +32 (60) 813-77-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.M. Verhardingswerken (Angelo): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.M. Verhardingswerken (Angelo)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.M. Verhardingswerken (Angelo)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.M. Verhardingswerken (Angelo), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.M. Verhardingswerken (Angelo). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.M. Verhardingswerken (Angelo), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.M. Verhardingswerken (Angelo). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.M. Verhardingswerken (Angelo)
Products information A.C.M. Verhardingswerken (Angelo)

BTW identificatienummer (tax): BE04544464111
Ondernemingsnummer: 8659667968
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Road building materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.M. Verhardingswerken (Angelo)
(Get full report from official database of BE for A.C.M. Verhardingswerken (Angelo))

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.M. Verhardingswerken (Angelo)
Addition kinds of activities for A.C.M. Verhardingswerken (Angelo)

239401. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
738916. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services
20350100. Geurstoffen en sauzen, behalve tomaat en droog | Seasonings and sauces, except tomato and dry
26790201. Bekers, geperste en gegoten pulp: gemaakt van gekochte materialen | Cups, pressed and molded pulp: made from purchased material
28190801. Silicagel | Silica gel
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
38250103. Batterij testers, elektrisch | Battery testers, electrical
51490800. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
75399907. Tune-up service, auto | Tune-up service, automotive
86610114. Verbond en evangelische kerk | Covenant and evangelical church

Werken bij A.C.M. Verhardingswerken (Angelo): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.M. Verhardingswerken (Angelo): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.M. Verhardingswerken (Angelo). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.M. Verhardingswerken (Angelo). Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen in de regio Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week): - Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) in sociale netwerken
Look for responds of A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.M. Verhardingswerken (Angelo). Laat een reactie achter voor A.C.M. Verhardingswerken (Angelo). A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.M. Verhardingswerken (Angelo). Leave a respond for A.C.M. Verhardingswerken (Angelo). A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) op de google maps. Adres en contacten A.C.M. Verhardingswerken (Angelo)
Location of A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) on the google maps. Address and contacts of A.C.M. Verhardingswerken (Angelo)

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) A.C.M. Verhardingswerken (Angelo): CALYPSO DIVING CLUB | DANIEL RYCKEWAERT | COIFFURE MIEKE | DEVAN | CARAY

Other related companies as A.C.M. Verhardingswerken (Angelo): CALYPSO DIVING CLUB | DANIEL RYCKEWAERT | COIFFURE MIEKE | DEVAN | CARAY

A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.M. Verhardingswerken (Angelo), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04544464111. Het bedrijf A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) bevindt zich op het adres: Tichelstraat 29; 3540; Herk-de-Stad (Schulen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 175,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Road building materials. Lijst met producten zijn Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.M. Verhardingswerken (Angelo), openstaande posities, locatie van A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) op de kaart.

A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.M. Verhardingswerken (Angelo), company assigned to the tax number BE04544464111. The company A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) is located at the address: Tichelstraat 29; 3540; Herk-de-Stad (Schulen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 175,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Road building materials. List of products are Gardening & garden maintenance.
The main activity of A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) is not available. You also can look at reviews of A.C.M. Verhardingswerken (Angelo), open positions, location of A.C.M. Verhardingswerken (Angelo) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.M. Verhardingswerken (Angelo), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.M. Verhardingswerken (Angelo), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.M. Verhardingswerken (Angelo), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.M. Verhardingswerken (Angelo), employees, financial statistics.