LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL
Private companiesNonclassifiable Establishments • LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL

Contactgegevens LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIE KOLMEN 1731; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11590259 (+32-11590259) 11590259 (+32-11590259)

Fax (fax): +32 (64) 913-25-58 +32 (64) 913-25-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL
Products information LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE06723876953
Ondernemingsnummer: 5256927490
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rijscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL
(Get full report from official database of BE for LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL
Addition kinds of activities for LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL

703202. Jeugdkampen | Youth camps
36710215. Reizen golfbuizen | Traveling wave tubes
37519902. Gears, motorfiets en fiets | Gears, motorcycle and bicycle
44999904. Pilootschepen in en uit de haven | Piloting vessels in and out of harbors
73520000. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
92220102. District advocatenkantoor | District attorneys' office

Werken bij LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • Huishoudhulpen Regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit poetsen, strijken, ramen wassen. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Full of Part time

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Flexijob

    Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

  • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Flexijob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. Laat een reactie achter voor LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. Leave a respond for LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL op de google maps. Adres en contacten LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL
Location of LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL on the google maps. Address and contacts of LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL: KBC | DELWICHE | Haegeman Luc | TRANSPORT PIERRE | Boez

Other related companies as LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL: KBC | DELWICHE | Haegeman Luc | TRANSPORT PIERRE | Boez

LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06723876953. Het bedrijf LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL bevindt zich op het adres: INDUSTRIE KOLMEN 1731; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rijscholen. Producten gemaakt in LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, openstaande posities, locatie van LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL op de kaart.

LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, company assigned to the tax number BE06723876953. The company LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL is located at the address: INDUSTRIE KOLMEN 1731; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rijscholen. Products created in LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL were not found.
The main activity of LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL is not available. You also can look at reviews of LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, open positions, location of LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, employees, financial statistics.