DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL
Private companiesTransportation by Air • DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL

Contactgegevens DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP SINT-JORIS-WINGE 23; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16567655 (+32-16567655) 16567655 (+32-16567655)

Fax (fax): +32 (87) 423-39-54 +32 (87) 423-39-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL
Products information DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE01528442382
Ondernemingsnummer: 6174285888
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rijscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL
(Get full report from official database of BE for DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL
Addition kinds of activities for DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL

703202. Jeugdkampen | Youth camps
01749905. Tangelo Grove | Tangelo grove
24419901. Carrier bakken, hout | Carrier trays, wood
25410105. Showcases, behalve gekoeld: hout | Showcases, except refrigerated: wood
36219900. Motoren en generatoren, nec | Motors and generators, nec
38250232. Standaarden en kalibratieapparatuur voor elektrische meting | Standards and calibration equipment for electrical measuring
51470000. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental

Werken bij DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • STIKSTER VOOR AFDELING OVERGORDIJNEN (ARDOOIE) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent graag bezig met stoffen en je houdt ervan om mooie zaken te confectioneren. Je gaat hierbij nauwkeurig en snel te werk. Een stikmachine kent geen geheimen voor je. In deze erg afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het stikken, controleren en verpakken van de overgordijnen. Geen bandwerk, alles wordt op maat gemaakt !

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Schoonmaakster/schoonmaker in regio Aalter - 20u per week (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Aalter zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die gedurende 20 uur per week kan poetsen. Je maakt zowel de winkel als de burelen schoon. Jouw uurrooster: - Maandag: 6-10h - Dinsdag & zondag: vrij - Woensdag tot zaterdag: 6-10h

  • Student Verkoop charcuterie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student werk je op woensdagnamiddag, zaterdag en de schoolvakanties. Je staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. Het bedienen en adviseren van de klanten is je voornaamste verantwoordelijkheid. Je staat in het voor het versnijden en verpakken van vlees en charcuterie. Je bedient de klanten en zorgt voor een correcte eindafrekening van de bestellingen

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL. Laat een reactie achter voor DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL. DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL. Leave a respond for DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL. DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL op de google maps. Adres en contacten DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL
Location of DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL on the google maps. Address and contacts of DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL: STADSPARK NV | De Daal | Jober Centre | Garage du Mont Falise | ELS DESSEYN

Other related companies as DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL: STADSPARK NV | De Daal | Jober Centre | Garage du Mont Falise | ELS DESSEYN

DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01528442382. Het bedrijf DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL bevindt zich op het adres: STEENWEG OP SINT-JORIS-WINGE 23; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rijscholen. Producten gemaakt in DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL, openstaande posities, locatie van DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL op de kaart.

DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL, company assigned to the tax number BE01528442382. The company DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL is located at the address: STEENWEG OP SINT-JORIS-WINGE 23; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rijscholen. Products created in DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL were not found.
The main activity of DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL is not available. You also can look at reviews of DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL, open positions, location of DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE DEMER AUTO & MOTOR RIJSCHOOL, employees, financial statistics.