ECURIES L'AVRAINCHENET

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ECURIES L'AVRAINCHENET
Private companiesPersonal Services • ECURIES L'AVRAINCHENET

Contactgegevens ECURIES L'AVRAINCHENET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECURIES L'AVRAINCHENET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECURIES L'AVRAINCHENET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Gembes 140; 5555; Bièvre (Graide), België

Telefoon (phone): 061 51 21 26 (+32-061 51 21 26) 061 51 21 26 (+32-061 51 21 26)

Fax (fax): +32 (84) 658-52-80 +32 (84) 658-52-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECURIES L'AVRAINCHENET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECURIES L'AVRAINCHENET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECURIES L'AVRAINCHENET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECURIES L'AVRAINCHENET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECURIES L'AVRAINCHENET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECURIES L'AVRAINCHENET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECURIES L'AVRAINCHENET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECURIES L'AVRAINCHENET
Products information ECURIES L'AVRAINCHENET

BTW identificatienummer (tax): BE03176940917
Ondernemingsnummer: 4344512939
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 428,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ECURIES L'AVRAINCHENET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Riding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECURIES L'AVRAINCHENET
(Get full report from official database of BE for ECURIES L'AVRAINCHENET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECURIES L'AVRAINCHENET
Addition kinds of activities for ECURIES L'AVRAINCHENET

28999902. Antifriesverbindingen | Antifreeze compounds
38429907. Eerste hulp, slangbeten en brandwonden | First aid, snake bite, and burn kits
44910202. Marine terminals | Marine terminals
50879904. Uitrusting en uitrusting voor uitroeiing en ontsmetting | Extermination and fumigation equipment and supplies
55310106. Aanhangwagens, auto's | Trailer hitches, automotive

Werken bij ECURIES L'AVRAINCHENET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECURIES L'AVRAINCHENET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECURIES L'AVRAINCHENET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECURIES L'AVRAINCHENET. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Agent (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het contactcenter bij een consumentenorganidatie zoeken wij dringend twee retention agents.

  • RUITENWASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Tielt zoeken wij een voltijds ruitenwasser. Je werkt op verplaatsing en vertrekt telkens van aan het bedrijf, dit alleen of in een team van 2.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

Zoek naar antwoorden van ECURIES L'AVRAINCHENET in sociale netwerken
Look for responds of ECURIES L'AVRAINCHENET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECURIES L'AVRAINCHENET. Laat een reactie achter voor ECURIES L'AVRAINCHENET. ECURIES L'AVRAINCHENET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECURIES L'AVRAINCHENET. Leave a respond for ECURIES L'AVRAINCHENET. ECURIES L'AVRAINCHENET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECURIES L'AVRAINCHENET op de google maps. Adres en contacten ECURIES L'AVRAINCHENET
Location of ECURIES L'AVRAINCHENET on the google maps. Address and contacts of ECURIES L'AVRAINCHENET

Andere gerelateerde bedrijven als come ECURIES L'AVRAINCHENET ECURIES L'AVRAINCHENET: Coffee Time | SALA THAI | SIMON J. & FILS | KATHARINA WYGAERTS | Carbomin SPRL

Other related companies as ECURIES L'AVRAINCHENET: Coffee Time | SALA THAI | SIMON J. & FILS | KATHARINA WYGAERTS | Carbomin SPRL

ECURIES L'AVRAINCHENET is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECURIES L'AVRAINCHENET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03176940917. Het bedrijf ECURIES L'AVRAINCHENET bevindt zich op het adres: Rue de Gembes 140; 5555; Bièvre (Graide). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 428,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Riding schools. Producten gemaakt in ECURIES L'AVRAINCHENET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECURIES L'AVRAINCHENET is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECURIES L'AVRAINCHENET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECURIES L'AVRAINCHENET, openstaande posities, locatie van ECURIES L'AVRAINCHENET op de kaart.

ECURIES L'AVRAINCHENET is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECURIES L'AVRAINCHENET, company assigned to the tax number BE03176940917. The company ECURIES L'AVRAINCHENET is located at the address: Rue de Gembes 140; 5555; Bièvre (Graide). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 428,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Riding schools. Products created in ECURIES L'AVRAINCHENET were not found.
The main activity of ECURIES L'AVRAINCHENET is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ECURIES L'AVRAINCHENET is not available. You also can look at reviews of ECURIES L'AVRAINCHENET, open positions, location of ECURIES L'AVRAINCHENET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECURIES L'AVRAINCHENET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECURIES L'AVRAINCHENET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECURIES L'AVRAINCHENET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECURIES L'AVRAINCHENET, employees, financial statistics.