't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie
Private companiesNonclassifiable Establishments • 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie

Contactgegevens 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vagevuurstraat 18; 8377; Zuienkerke, België

Telefoon (phone): 050 31 80 41 (+32-050 31 80 41) 050 31 80 41 (+32-050 31 80 41)

Fax (fax): +32 (16) 978-69-40 +32 (16) 978-69-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie
Products information 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie

BTW identificatienummer (tax): BE04529083251
Ondernemingsnummer: 8793701171
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Riding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie
(Get full report from official database of BE for 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie
Addition kinds of activities for 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie

28190401. Pekel | Brine
35440106. Dies, staalregel | Dies, steel rule
35550202. Platen, offset | Plates, offset
39449903. Boeken, speelgoed: foto en uitsnijding | Books, toy: picture and cutout
59619911. Bloemen, planten en bollen: postorder | Flowers, plants and bulbs: mail order
67199900. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec

Werken bij 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalbediende m/v sector Toerisme (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een museum te Brugge zijn we op zoek naar een onthaalbediende m/v: - U staat in voor het onthaal en informeren van de klanten - U staat in voor ticketverkoop - U staat in voor afwerken van de promo en controle - Bijkomende administratieve taken

  • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

  • Werfleider/Projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uittekenen van werfinstallaties - Je komt terecht in een bouwbedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, waterleidingen en dergelijke - Planningen opstellen (personeel, transport en materiaal) - Leiding geven - Vergaderingen bijwonen ifv de werven - Opvolgen en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken - Meewerken aan verbetering van veiligheid - Technische voorstellen indienen. Je hebt dus zelf ook inspraak en denkt mee - Communicatie met klanten, bestuur van het bedrijf, onderaannemers, ... - Controle van facturen en sociale documenten - Bijhouden van stock - Je zult later ook instaan voor opleiding en onthaal van medewerkers

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Matrijstechnieker dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als matrijstechnieker voer je preventief en curatief onderhoud uit op de matrijzen los je matrijsgerelateerde problemen op tijdens het productieproces test je nieuwe matrijzen en keur je ze  zorg je ervoor dat de matrijzen voldoen aan de standaarden

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

Zoek naar antwoorden van 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie in sociale netwerken
Look for responds of 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie. Laat een reactie achter voor 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie. 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie. Leave a respond for 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie. 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie op de google maps. Adres en contacten 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie
Location of 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie on the google maps. Address and contacts of 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie: ECHTERBILLE Cedric | PAULIN GUIOT | Aarbomex | WEIDEL TOURS | HERMAN MOERMAN

Other related companies as 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie: ECHTERBILLE Cedric | PAULIN GUIOT | Aarbomex | WEIDEL TOURS | HERMAN MOERMAN

't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04529083251. Het bedrijf 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie bevindt zich op het adres: Vagevuurstraat 18; 8377; Zuienkerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 503,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Riding schools. Producten gemaakt in 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie, openstaande posities, locatie van 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie op de kaart.

't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie, company assigned to the tax number BE04529083251. The company 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie is located at the address: Vagevuurstraat 18; 8377; Zuienkerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 503,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Riding schools. Products created in 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie were not found.
The main activity of 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie is not available. You also can look at reviews of 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie, open positions, location of 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Vagevuurhoeve bgjb Gezinsvakantie, employees, financial statistics.