JAN GEENEN-HEYMANS

Contactgegevens JAN GEENEN-HEYMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN GEENEN-HEYMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN GEENEN-HEYMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTSTRAAT 122; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33139221 (+32-33139221) 33139221 (+32-33139221)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN GEENEN-HEYMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN GEENEN-HEYMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN GEENEN-HEYMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN GEENEN-HEYMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN GEENEN-HEYMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN GEENEN-HEYMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN GEENEN-HEYMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN GEENEN-HEYMANS
Products information JAN GEENEN-HEYMANS

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Tapis,Revêtement de Sol en Laminé,Linoléum,Parquet,Revêtements de Sol en Vinyle,Marmoléum.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN GEENEN-HEYMANS
(Get full report from official database of BE for JAN GEENEN-HEYMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN GEENEN-HEYMANS
Addition kinds of activities for JAN GEENEN-HEYMANS

17410101. Stichting gebouw | Foundation building
22519903. Tights, vrouwen | Tights, women's
23940202. Liners en covers, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Liners and covers, fabric: made from purchased materials
34989900. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
35990102. Carrousels (vrolijk-rondes) | Carousels (merry-go-rounds)
51360601. Strandkleding, mannen en jongens ' | Beachwear, men's and boys'
78190201. Video tape of schijfreproductie | Video tape or disk reproduction
83619901. Verwoest thuis | Destitute home

Werken bij JAN GEENEN-HEYMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN GEENEN-HEYMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN GEENEN-HEYMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN GEENEN-HEYMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • Huishoudelijke hulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen & strijken Tewerkstelling in eigen regio

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis Projects

    Type: Vaste Job

    Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van JAN GEENEN-HEYMANS in sociale netwerken
Look for responds of JAN GEENEN-HEYMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN GEENEN-HEYMANS. Laat een reactie achter voor JAN GEENEN-HEYMANS. JAN GEENEN-HEYMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN GEENEN-HEYMANS. Leave a respond for JAN GEENEN-HEYMANS. JAN GEENEN-HEYMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN GEENEN-HEYMANS op de google maps. Adres en contacten JAN GEENEN-HEYMANS
Location of JAN GEENEN-HEYMANS on the google maps. Address and contacts of JAN GEENEN-HEYMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN GEENEN-HEYMANS JAN GEENEN-HEYMANS: Bontemps | Atelier de Création | MONIQUE QUEVY | COIN DE PARIS | ECOLE PRIM. COMMUNALE

Other related companies as JAN GEENEN-HEYMANS: Bontemps | Atelier de Création | MONIQUE QUEVY | COIN DE PARIS | ECOLE PRIM. COMMUNALE

JAN GEENEN-HEYMANS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN GEENEN-HEYMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf JAN GEENEN-HEYMANS bevindt zich op het adres: VAARTSTRAAT 122; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Tapis,Revêtement de Sol en Laminé,Linoléum,Parquet,Revêtements de Sol en Vinyle,Marmoléum..
De hoofdactiviteit van JAN GEENEN-HEYMANS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN GEENEN-HEYMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN GEENEN-HEYMANS, openstaande posities, locatie van JAN GEENEN-HEYMANS op de kaart.

JAN GEENEN-HEYMANS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN GEENEN-HEYMANS, company assigned to the tax number BE08053497314. The company JAN GEENEN-HEYMANS is located at the address: VAARTSTRAAT 122; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs. Peinture. List of products are Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Tapis,Revêtement de Sol en Laminé,Linoléum,Parquet,Revêtements de Sol en Vinyle,Marmoléum..
The main activity of JAN GEENEN-HEYMANS is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN GEENEN-HEYMANS is not available. You also can look at reviews of JAN GEENEN-HEYMANS, open positions, location of JAN GEENEN-HEYMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN GEENEN-HEYMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN GEENEN-HEYMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN GEENEN-HEYMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN GEENEN-HEYMANS, employees, financial statistics.