JOHNNY VANDENDRIESSCHE

Contactgegevens JOHNNY VANDENDRIESSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHNNY VANDENDRIESSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHNNY VANDENDRIESSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULLEGEMSESTRAAT 219; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56504060 (+32-56504060) 56504060 (+32-56504060)

Fax (fax): +32 (9) 458-44-91 +32 (9) 458-44-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHNNY VANDENDRIESSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHNNY VANDENDRIESSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHNNY VANDENDRIESSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHNNY VANDENDRIESSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHNNY VANDENDRIESSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHNNY VANDENDRIESSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHNNY VANDENDRIESSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHNNY VANDENDRIESSCHE
Products information JOHNNY VANDENDRIESSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE01919555664
Ondernemingsnummer: 4051727294
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Revêtements de Sol en Vinyle,Linoléum,Marmoléum,Tapis.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Peinture. Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHNNY VANDENDRIESSCHE
(Get full report from official database of BE for JOHNNY VANDENDRIESSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHNNY VANDENDRIESSCHE
Addition kinds of activities for JOHNNY VANDENDRIESSCHE

202302. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
327207. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
20410204. Pizzadeeg, bereid | Pizza dough, prepared
22210305. Georgettes | Georgettes
23390402. Jassen, untailored: vrouwen, misses 'en junioren' | Jackets, untailored: women's, misses', and juniors'
27599909. Flexografisch drukwerk | Flexographic printing
28160302. Bot zwart | Bone black
38450116. Phonocardiographs | Phonocardiographs

Werken bij JOHNNY VANDENDRIESSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHNNY VANDENDRIESSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHNNY VANDENDRIESSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHNNY VANDENDRIESSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

  • HULPBOEKHOUDER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De hulpboekhouder zorgt in samenwerking met de hoofdboekhouder voor de volledige financiële en analytische boekhouding van de groep; Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten leveranciers en werknemers voor alle aan- en verkoopfacturen; Betalingsverkeer (Isabel - Bankuittreksel) behandeling aan- en verkoopfacturen voorbereiden bestelbonnen diverse boekingen en rapporteringen algemeen klassementswerk (digitaliseren - Navision).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sluizen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

Zoek naar antwoorden van JOHNNY VANDENDRIESSCHE in sociale netwerken
Look for responds of JOHNNY VANDENDRIESSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHNNY VANDENDRIESSCHE. Laat een reactie achter voor JOHNNY VANDENDRIESSCHE. JOHNNY VANDENDRIESSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHNNY VANDENDRIESSCHE. Leave a respond for JOHNNY VANDENDRIESSCHE. JOHNNY VANDENDRIESSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHNNY VANDENDRIESSCHE op de google maps. Adres en contacten JOHNNY VANDENDRIESSCHE
Location of JOHNNY VANDENDRIESSCHE on the google maps. Address and contacts of JOHNNY VANDENDRIESSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHNNY VANDENDRIESSCHE JOHNNY VANDENDRIESSCHE: MILELEC | JAN DE SMEDT | Sarolea Sylvie | PATRICK DEDONCKER | Misson F

Other related companies as JOHNNY VANDENDRIESSCHE: MILELEC | JAN DE SMEDT | Sarolea Sylvie | PATRICK DEDONCKER | Misson F

JOHNNY VANDENDRIESSCHE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHNNY VANDENDRIESSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01919555664. Het bedrijf JOHNNY VANDENDRIESSCHE bevindt zich op het adres: GULLEGEMSESTRAAT 219; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Peinture. Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Revêtements de Sol en Vinyle,Linoléum,Marmoléum,Tapis..
De hoofdactiviteit van JOHNNY VANDENDRIESSCHE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHNNY VANDENDRIESSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHNNY VANDENDRIESSCHE, openstaande posities, locatie van JOHNNY VANDENDRIESSCHE op de kaart.

JOHNNY VANDENDRIESSCHE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHNNY VANDENDRIESSCHE, company assigned to the tax number BE01919555664. The company JOHNNY VANDENDRIESSCHE is located at the address: GULLEGEMSESTRAAT 219; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Peinture. Revêtements de sols and murs. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Revêtements de Sol en Vinyle,Linoléum,Marmoléum,Tapis..
The main activity of JOHNNY VANDENDRIESSCHE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHNNY VANDENDRIESSCHE is not available. You also can look at reviews of JOHNNY VANDENDRIESSCHE, open positions, location of JOHNNY VANDENDRIESSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHNNY VANDENDRIESSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHNNY VANDENDRIESSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHNNY VANDENDRIESSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHNNY VANDENDRIESSCHE, employees, financial statistics.