TENRET JOS?

Contactgegevens TENRET JOS?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TENRET JOS?: address, phone, fax, email, website, opening hours

TENRET JOS?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HESTROUMONT 689; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87376681 (+32-87376681) 87376681 (+32-87376681)

Fax (fax): +32 (64) 806-84-59 +32 (64) 806-84-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TENRET JOS?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TENRET JOS?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TENRET JOS?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TENRET JOS?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TENRET JOS?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TENRET JOS?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TENRET JOS?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TENRET JOS?
Products information TENRET JOS?

BTW identificatienummer (tax): BE05903198242
Ondernemingsnummer: 5337127685
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TENRET JOS?
(Get full report from official database of BE for TENRET JOS?)

Aanvulling soorten activiteiten voor TENRET JOS?
Addition kinds of activities for TENRET JOS?

869901. Atletische organisaties | Athletic organizations
34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools
36510108. Luidsprekers, elektrodynamische of magnetische | Loudspeakers, electrodynamic or magnetic
38619907. Stereopticons | Stereopticons
51310111. Linnen stukgoed, geweven | Linen piece goods, woven
51990602. manden | Baskets

Werken bij TENRET JOS?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TENRET JOS?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TENRET JOS?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TENRET JOS?. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen - start 25/9 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van de zendingen die op je lijst staan. - De eerste weken werk in de middagpost, daarna wordt er overgegaan naar twee ploegen

  • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

  • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: MANPOWER Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

  • Schoonmaken bij mensen thuis met dienstencheques (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VEREM CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij mensen thuis.

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • Polyv. Bouwarbeider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een vaste werf in Antwerpen zijn we op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER/BINNENAFWERKER. Je zal hoofdzakelijk binnenschrijnwerkerij uitvoeren, maar je kan tevens ingezet worden voor kleine herstellingen, loodgieterij en afbraakwerken.

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

Zoek naar antwoorden van TENRET JOS? in sociale netwerken
Look for responds of TENRET JOS? in social networks

Lees alle opmerkingen voor TENRET JOS?. Laat een reactie achter voor TENRET JOS?. TENRET JOS? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TENRET JOS?. Leave a respond for TENRET JOS?. TENRET JOS? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TENRET JOS? op de google maps. Adres en contacten TENRET JOS?
Location of TENRET JOS? on the google maps. Address and contacts of TENRET JOS?

Andere gerelateerde bedrijven als come TENRET JOS? TENRET JOS?: LUCIANA COIFFURE | Cogghe & Co | VAN ROMPAEY KOEN | Asona Belgium BVBA | VAN DEN PLAS & ZONEN

Other related companies as TENRET JOS?: LUCIANA COIFFURE | Cogghe & Co | VAN ROMPAEY KOEN | Asona Belgium BVBA | VAN DEN PLAS & ZONEN

TENRET JOS? is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TENRET JOS?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05903198242. Het bedrijf TENRET JOS? bevindt zich op het adres: RUE HESTROUMONT 689; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van TENRET JOS? is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TENRET JOS? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TENRET JOS?, openstaande posities, locatie van TENRET JOS? op de kaart.

TENRET JOS? is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TENRET JOS?, company assigned to the tax number BE05903198242. The company TENRET JOS? is located at the address: RUE HESTROUMONT 689; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Peinture. List of products are Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
The main activity of TENRET JOS? is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TENRET JOS? is not available. You also can look at reviews of TENRET JOS?, open positions, location of TENRET JOS? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TENRET JOS?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TENRET JOS?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TENRET JOS?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TENRET JOS?, employees, financial statistics.