Mouthuy J-P

Contactgegevens Mouthuy J-P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mouthuy J-P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mouthuy J-P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Hozémont 11 4460 Horion-Hozémont (Grâce-Hollogne), België

Telefoon (phone): +32 (16) 597-25-44 +32 (16) 597-25-44

Fax (fax): +32 (51) 169-50-24 +32 (51) 169-50-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mouthuy J-P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mouthuy J-P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mouthuy J-P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mouthuy J-P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mouthuy J-P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mouthuy J-P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mouthuy J-P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mouthuy J-P
Products information Mouthuy J-P

BTW identificatienummer (tax): BE04037170410
Ondernemingsnummer: 2633941650
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Mouthuy J-P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mouthuy J-P
(Get full report from official database of BE for Mouthuy J-P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mouthuy J-P
Addition kinds of activities for Mouthuy J-P

912102. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
13219904. Ethaan (natuurlijke) productie | Ethane (natural) production
22599902. Omzetters, breien goederen | Convertors, knit goods
28190701. Calciumcarbide | Calcium carbide
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
38220101. Luchtstroomregelaars, airconditioning en koeling | Air flow controllers, air conditioning and refrigeration
51370101. Jassen: Vrouwen, Kinderen en Zuigelingen ' | Coats: women's, children's, and infants'

Werken bij Mouthuy J-P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mouthuy J-P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mouthuy J-P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mouthuy J-P. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Sint-Martens-Latem - De Pinte - Sint-Denijs-Westrem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te De Pinte 32 u per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 32 uren per week voor een gastgezin wonende te De Pinte .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft.Dagen en uren kunnen vrij besproken worden, De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Zoek naar antwoorden van Mouthuy J-P in sociale netwerken
Look for responds of Mouthuy J-P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mouthuy J-P. Laat een reactie achter voor Mouthuy J-P. Mouthuy J-P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mouthuy J-P. Leave a respond for Mouthuy J-P. Mouthuy J-P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mouthuy J-P op de google maps. Adres en contacten Mouthuy J-P
Location of Mouthuy J-P on the google maps. Address and contacts of Mouthuy J-P

Andere gerelateerde bedrijven als come Mouthuy J-P Mouthuy J-P: MUTUALITT SOCIALISTE | TRABAN D | TONNY MARTENS | MARC MARIJNS | DIENST OPVANGGEZINNEN

Other related companies as Mouthuy J-P: MUTUALITT SOCIALISTE | TRABAN D | TONNY MARTENS | MARC MARIJNS | DIENST OPVANGGEZINNEN

Mouthuy J-P is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mouthuy J-P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04037170410. Het bedrijf Mouthuy J-P bevindt zich op het adres: Rue de Hozémont 11 4460 Horion-Hozémont (Grâce-Hollogne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Mouthuy J-P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mouthuy J-P is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mouthuy J-P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mouthuy J-P, openstaande posities, locatie van Mouthuy J-P op de kaart.

Mouthuy J-P is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mouthuy J-P, company assigned to the tax number BE04037170410. The company Mouthuy J-P is located at the address: Rue de Hozémont 11 4460 Horion-Hozémont (Grâce-Hollogne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Mouthuy J-P were not found.
The main activity of Mouthuy J-P is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mouthuy J-P is not available. You also can look at reviews of Mouthuy J-P, open positions, location of Mouthuy J-P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mouthuy J-P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mouthuy J-P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mouthuy J-P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mouthuy J-P, employees, financial statistics.