B & R - BOUW EN RENOVATIE

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • B & R - BOUW EN RENOVATIE
Private companiesMotor Freight Transportation • B & R - BOUW EN RENOVATIE

Contactgegevens B & R - BOUW EN RENOVATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B & R - BOUW EN RENOVATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

B & R - BOUW EN RENOVATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LARSTRAAT 306; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56402058 (+32-56402058) 56402058 (+32-56402058)

Fax (fax): +32 (15) 260-76-31 +32 (15) 260-76-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B & R - BOUW EN RENOVATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B & R - BOUW EN RENOVATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B & R - BOUW EN RENOVATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B & R - BOUW EN RENOVATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B & R - BOUW EN RENOVATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B & R - BOUW EN RENOVATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B & R - BOUW EN RENOVATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B & R - BOUW EN RENOVATIE
Products information B & R - BOUW EN RENOVATIE

BTW identificatienummer (tax): BE04721343994
Ondernemingsnummer: 2618286132
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activités: Carreleurs.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction de maisons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B & R - BOUW EN RENOVATIE
(Get full report from official database of BE for B & R - BOUW EN RENOVATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor B & R - BOUW EN RENOVATIE
Addition kinds of activities for B & R - BOUW EN RENOVATIE

411104. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
737900. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
23299900. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
25150205. Lente kussens | Spring cushions
36740300. Lichtgevoelige apparaten | Light sensitive devices
39519900. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec
50329903. Bouwstenen, nec | Building blocks, nec
57190102. China | China

Werken bij B & R - BOUW EN RENOVATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B & R - BOUW EN RENOVATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B & R - BOUW EN RENOVATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B & R - BOUW EN RENOVATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek naar antwoorden van B & R - BOUW EN RENOVATIE in sociale netwerken
Look for responds of B & R - BOUW EN RENOVATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor B & R - BOUW EN RENOVATIE. Laat een reactie achter voor B & R - BOUW EN RENOVATIE. B & R - BOUW EN RENOVATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B & R - BOUW EN RENOVATIE. Leave a respond for B & R - BOUW EN RENOVATIE. B & R - BOUW EN RENOVATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B & R - BOUW EN RENOVATIE op de google maps. Adres en contacten B & R - BOUW EN RENOVATIE
Location of B & R - BOUW EN RENOVATIE on the google maps. Address and contacts of B & R - BOUW EN RENOVATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come B & R - BOUW EN RENOVATIE B & R - BOUW EN RENOVATIE: PV DISTRIBUTION | HUIS DELPHINE | RENE MAES | JOHAN UYTTENHOVE | Wulffaert E

Other related companies as B & R - BOUW EN RENOVATIE: PV DISTRIBUTION | HUIS DELPHINE | RENE MAES | JOHAN UYTTENHOVE | Wulffaert E

B & R - BOUW EN RENOVATIE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B & R - BOUW EN RENOVATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04721343994. Het bedrijf B & R - BOUW EN RENOVATIE bevindt zich op het adres: LARSTRAAT 306; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 418,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction de maisons. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van B & R - BOUW EN RENOVATIE is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B & R - BOUW EN RENOVATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B & R - BOUW EN RENOVATIE, openstaande posities, locatie van B & R - BOUW EN RENOVATIE op de kaart.

B & R - BOUW EN RENOVATIE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is B & R - BOUW EN RENOVATIE, company assigned to the tax number BE04721343994. The company B & R - BOUW EN RENOVATIE is located at the address: LARSTRAAT 306; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 418,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction de maisons. List of products are Activités: Carreleurs.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of B & R - BOUW EN RENOVATIE is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of B & R - BOUW EN RENOVATIE is not available. You also can look at reviews of B & R - BOUW EN RENOVATIE, open positions, location of B & R - BOUW EN RENOVATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B & R - BOUW EN RENOVATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B & R - BOUW EN RENOVATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B & R - BOUW EN RENOVATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B & R - BOUW EN RENOVATIE, employees, financial statistics.