ANDRE DELTOUR

Contactgegevens ANDRE DELTOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE DELTOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE DELTOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CLOS WATHY DE HOMBROUX 26; 4432; ANS, België

Telefoon (phone): 42630048 (+32-42630048) 42630048 (+32-42630048)

Fax (fax): +32 (84) 688-43-74 +32 (84) 688-43-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE DELTOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE DELTOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE DELTOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE DELTOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE DELTOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE DELTOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE DELTOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE DELTOUR
Products information ANDRE DELTOUR

BTW identificatienummer (tax): BE08028228759
Ondernemingsnummer: 9801147460
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Tissus de Décoration.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Eclairage et équipements du foyer. Peinture. Textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE DELTOUR
(Get full report from official database of BE for ANDRE DELTOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE DELTOUR
Addition kinds of activities for ANDRE DELTOUR

104401. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
639999. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec
861103. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
01799900. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
16110203. Grading | Grading
20230301. Gedroogde Karnemelk | Dried buttermilk
36329900. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
36790201. Phonograph naald cartridges | Phonograph needle cartridges
75320202. Verfwinkel, auto | Paint shop, automotive
79990403. Zwembad | Pool parlor

Werken bij ANDRE DELTOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE DELTOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE DELTOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE DELTOUR. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER BOUW/METSER BESTUURDER TORENKRAAN (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: BOUWWERKEN BROSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Uw takenpakket bestaat uit het uitvoeren van metselwerken en het besturen van een torenkraan op onze bouwwerf.

  • Medewerker Onthaal M/V - Tweetalig NL/FR - Vaste namiddag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gespecialiseerde bloemen- en plantenzaak te Wevelgem, zijn we op zoek naar een polyvalent bediende (m/v) die kan werken in een vaste namiddagploeg. Takenpakket: Onthaal van klanten Aannemen van telefoons Bestellingen noteren Input van artikelen aan de kassa Afrekenen van facturen aan de kassa Proper houden van de kassaomgeving Klaarmaken van bestellingen ...

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Metser (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Orderpicker tuinbouw - enkel tewerkstelling op dinsdagen (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf zijn we op zoek naar een arbeider die 1 dag per week kan werken. Deze tewerkstelling zal voornamelijk op dinsdagen vallen (bij uitzondering kan dit aangepast worden naar een andere dag) U zal meehelpen in het magazijn, het etiketteren, het herverdelen van de planten, ... U bent arbeider of student en kan u 1 dag per week vrijmaken.

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • Assistent Filiaalmanager M/V - HEMA Shopping Center Den Tir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek voor één van onze HEMA-winkel in Antwerpen (shopping center Den Tir) naar een Assistent Storemanager. HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar we met zijn allen als medewerkers samenwerken aan 1 doel: “tevredenheid van de klanten”. HEMA ontwikkelt producten met zorg, onze klantvriendelijkheid staat centraal, we communiceren op en eerlijk met zowel onze klanten alsook elkaar, onze prijs staat in verhouding met de kwaliteit van onze producten. Onze HEMA-Medewerkers werken met een hart en trots voor HEMA. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit. Functie-inhoud Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten. Profiel Je bent polyvalent : zowel op commerciële als administratieve vlak Je hebt een goede communicatie zowel naar de klanten, medewerkers en filiaalmanager toe Je kan en wilt werken op elk niveau Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio Je bent stressbestendig Je bent klantvriendelijk Je bent energiek en positief Opleidingsniveau : Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Wat biedt HEMA? Naast een vaste job, kan je ook bij ons een boeiende, groeiende en hedendaagse werkomgeving terugvinden, waar medewerkers samenwerken aan 1 doel Daarnaast bieden wij u een fulltime contract (36u/week). Het marktconform loon mits toeslagen indien van toepassing, wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, vrijblijvend hospitalisatieverzekering, … Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? En heb jij zin om jouw passie voor de Retail te combineren met een loopbaan waar je een balans kan terugvinden met jouw privé situatie, stuur ons dan snel jouw sollicitatiebrief en CV via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

Zoek naar antwoorden van ANDRE DELTOUR in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE DELTOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE DELTOUR. Laat een reactie achter voor ANDRE DELTOUR. ANDRE DELTOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE DELTOUR. Leave a respond for ANDRE DELTOUR. ANDRE DELTOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE DELTOUR op de google maps. Adres en contacten ANDRE DELTOUR
Location of ANDRE DELTOUR on the google maps. Address and contacts of ANDRE DELTOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE DELTOUR ANDRE DELTOUR: JOZEF HERMANS | CHRISTIAN MEYS | GAR DELCAMPE C | PATISSERIE MONTEVERDI | prodal industries sa

Other related companies as ANDRE DELTOUR: JOZEF HERMANS | CHRISTIAN MEYS | GAR DELCAMPE C | PATISSERIE MONTEVERDI | prodal industries sa

ANDRE DELTOUR is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE DELTOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08028228759. Het bedrijf ANDRE DELTOUR bevindt zich op het adres: CLOS WATHY DE HOMBROUX 26; 4432; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 565,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Eclairage et équipements du foyer. Peinture. Textiles. Lijst met producten zijn Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Tissus de Décoration..
De hoofdactiviteit van ANDRE DELTOUR is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE DELTOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE DELTOUR, openstaande posities, locatie van ANDRE DELTOUR op de kaart.

ANDRE DELTOUR is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE DELTOUR, company assigned to the tax number BE08028228759. The company ANDRE DELTOUR is located at the address: CLOS WATHY DE HOMBROUX 26; 4432; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 565,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Eclairage et équipements du foyer. Peinture. Textiles. List of products are Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Tissus de Décoration..
The main activity of ANDRE DELTOUR is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE DELTOUR is not available. You also can look at reviews of ANDRE DELTOUR, open positions, location of ANDRE DELTOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE DELTOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE DELTOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE DELTOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE DELTOUR, employees, financial statistics.