RAMPELBERGH PASCAL

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • RAMPELBERGH PASCAL
Private companiesTextile Mill Products • RAMPELBERGH PASCAL

Contactgegevens RAMPELBERGH PASCAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAMPELBERGH PASCAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAMPELBERGH PASCAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAVELSTRAAT 57; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23617057 (+32-23617057) 23617057 (+32-23617057)

Fax (fax): +32 (50) 967-79-55 +32 (50) 967-79-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAMPELBERGH PASCAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAMPELBERGH PASCAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAMPELBERGH PASCAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAMPELBERGH PASCAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAMPELBERGH PASCAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAMPELBERGH PASCAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAMPELBERGH PASCAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAMPELBERGH PASCAL
Products information RAMPELBERGH PASCAL

BTW identificatienummer (tax): BE04625762939
Ondernemingsnummer: 2808349609
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Carreleurs.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Services: Rejointoyage.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Constructions résidentielles spécifiques. Construction de maisons. Travaux de finition and nettoyage de b?timents

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAMPELBERGH PASCAL
(Get full report from official database of BE for RAMPELBERGH PASCAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAMPELBERGH PASCAL
Addition kinds of activities for RAMPELBERGH PASCAL

1442. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
5995. Optische goederen winkels | Optical goods stores
13890305. Swabbing Wells | Swabbing wells
28210100. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
33310207. Platen (primair), koper | Slabs (primary), copper
35599912. Glasmakerijmachines: blazen, gieten, vormen, enz. | Glass making machinery: blowing, molding, forming, etc.
38419900. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec

Werken bij RAMPELBERGH PASCAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAMPELBERGH PASCAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAMPELBERGH PASCAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAMPELBERGH PASCAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser gietvloeren - ervaring niet nodig! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * U beschikt over een technische kennis, achtergrond carrosserie of schilderwerken * U bent flexibel naar werkuren toe * U kan zelfstandig werken * U heeft oog voor detail * Verantwoordelijkheid schrikt U niet af * U beschikt over een eigen wagen

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • betonarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar Betonarbeiders (M/V):  Je staat in voor het ontkisten van mallen  Je maakt deze mallen schoon Je voorziet de mallen van wapening aan een siloplaten-gietmachine 

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te De Pinte 32 u per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 32 uren per week voor een gastgezin wonende te De Pinte .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft.Dagen en uren kunnen vrij besproken worden, De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

    Type: Vaste Job

    Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Klusjesman (MARKEGEM)

    Regio: MARKEGEM

    Bedrijf: MAES & COUCKE

    Type: Vaste Job

    . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

Zoek naar antwoorden van RAMPELBERGH PASCAL in sociale netwerken
Look for responds of RAMPELBERGH PASCAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAMPELBERGH PASCAL. Laat een reactie achter voor RAMPELBERGH PASCAL. RAMPELBERGH PASCAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAMPELBERGH PASCAL. Leave a respond for RAMPELBERGH PASCAL. RAMPELBERGH PASCAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAMPELBERGH PASCAL op de google maps. Adres en contacten RAMPELBERGH PASCAL
Location of RAMPELBERGH PASCAL on the google maps. Address and contacts of RAMPELBERGH PASCAL

Andere gerelateerde bedrijven als come RAMPELBERGH PASCAL RAMPELBERGH PASCAL: BLOEMEN SABINE | PIERRE NIHANT SA | Bercq M | FOLLIES | J T Pistoleeke

Other related companies as RAMPELBERGH PASCAL: BLOEMEN SABINE | PIERRE NIHANT SA | Bercq M | FOLLIES | J T Pistoleeke

RAMPELBERGH PASCAL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAMPELBERGH PASCAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04625762939. Het bedrijf RAMPELBERGH PASCAL bevindt zich op het adres: ZAVELSTRAAT 57; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 849,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Constructions résidentielles spécifiques. Construction de maisons. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Services: Rejointoyage..
De hoofdactiviteit van RAMPELBERGH PASCAL is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAMPELBERGH PASCAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAMPELBERGH PASCAL, openstaande posities, locatie van RAMPELBERGH PASCAL op de kaart.

RAMPELBERGH PASCAL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAMPELBERGH PASCAL, company assigned to the tax number BE04625762939. The company RAMPELBERGH PASCAL is located at the address: ZAVELSTRAAT 57; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 849,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Constructions résidentielles spécifiques. Construction de maisons. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. List of products are Activités: Carreleurs.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Services: Rejointoyage..
The main activity of RAMPELBERGH PASCAL is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RAMPELBERGH PASCAL is not available. You also can look at reviews of RAMPELBERGH PASCAL, open positions, location of RAMPELBERGH PASCAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAMPELBERGH PASCAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAMPELBERGH PASCAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAMPELBERGH PASCAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAMPELBERGH PASCAL, employees, financial statistics.