1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE

Contactgegevens 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE STEPPES 22; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42278000 (+32-42278000) 42278000 (+32-42278000)

Fax (fax): +32 (9) 181-68-23 +32 (9) 181-68-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE
Products information 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE07036987304
Ondernemingsnummer: 9599822998
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Construction de maisons. Peinture. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE
(Get full report from official database of BE for 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE
Addition kinds of activities for 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE

16290500. Industriële fabrieksbouw | Industrial plant construction
20929904. Vis, vers: bereid | Fish, fresh: prepared
28610102. Ethylacetaat, natuurlijk | Ethyl acetate, natural
32910502. Brick schuurmiddelen | Brick abrasives
34960300. Draadbevestigingen | Wire fasteners
38230407. Dichtheid en specifieke zwaartekracht instrumenten, industrieel proces | Density and specific gravity instruments, industrial process
39110111. Horlogebanden, edelmetaal | Watchbands, precious metal
39490300. Oefen materiaal | Exercise equipment
49530200. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
73319904. Mailing service | Mailing service

Werken bij 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

  • Productiearbeider | 3 ploegen| Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Herentals zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders in 3 ploegen. Je werkt in 2 ploegen of vaste nacht. Je bent een onderdeel in het productieproces en staat in voor een vlotte werking van de lijn.

  • Servicetechnieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Everberg. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Gemotiveerde student Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Bijlesgever wiskunde (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

    Type: Vaste Job

    VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

  • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vaste Job

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

Zoek naar antwoorden van 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE in sociale netwerken
Look for responds of 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE. Laat een reactie achter voor 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE. 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE. Leave a respond for 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE. 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE op de google maps. Adres en contacten 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE
Location of 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE on the google maps. Address and contacts of 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE: Librairie de la Place | DEWACHTER VERTAALBUREAU | E. COOREMAN | G. RENKIN | Gybels

Other related companies as 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE: Librairie de la Place | DEWACHTER VERTAALBUREAU | E. COOREMAN | G. RENKIN | Gybels

1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07036987304. Het bedrijf 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE bevindt zich op het adres: RUE DE STEPPES 22; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Construction de maisons. Peinture. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation..
De hoofdactiviteit van 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE, openstaande posities, locatie van 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE op de kaart.

1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE, company assigned to the tax number BE07036987304. The company 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE is located at the address: RUE DE STEPPES 22; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Construction de maisons. Peinture. Charpentes and couvertures. List of products are Activités: Peinture,Entrepreneurs en Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation..
The main activity of 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE is not available. You also can look at reviews of 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE, open positions, location of 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 1000 ET 1 CHOSES ? FAIRE, employees, financial statistics.