G.A.C.E.

Contactgegevens G.A.C.E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.A.C.E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.A.C.E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'INDUSTRIE 75; 7134; BINCHE, België

Telefoon (phone): 64340220 (+32-64340220) 64340220 (+32-64340220)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.A.C.E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.A.C.E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.A.C.E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.A.C.E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.A.C.E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.A.C.E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.A.C.E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.A.C.E.
Products information G.A.C.E.

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Carreleurs.. Produits & Activités: Restauration.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Construction de maisons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.A.C.E.
(Get full report from official database of BE for G.A.C.E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.A.C.E.
Addition kinds of activities for G.A.C.E.

332599. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
353108. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
736102. registries | Registries
842200. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens
31310402. Linnen, schoen en laars: leer | Linings, shoe and boot: leather
32510100. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
37430303. Lokale locomotieven en onderdelen, elektrisch of niet-elektrisch | Mining locomotives and parts, electric or nonelectric
38240110. Registraties, lineaire tallying | Registers, linear tallying
45810300. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
57190201. Lampen en lampjes | Lamps and lamp shades

Werken bij G.A.C.E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.A.C.E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.A.C.E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.A.C.E.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • Drie halfautomaatlassers en één aluminiumlasser gezocht! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industrieel bedrijf in Erembodegem, zijn wij op zoek naar verschillende lassers In totaal zoeken wij drie halfautomaat lassers en één aluminiumlasser. Je komt terecht in een groeiend bedrijf

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • Arhs Developments - BI Analyst Developer (Hadoop and/or Teradata and/or Informatica) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Your Role You will work closely with your squad colleagues and be responsible for the analysis, development, testing and follow up of the implementation of project deliverables with a focus on quality load and integrate data from our multitude of applications, service platforms and networks in the Enterprise Data Warehouse/Data Lake via ETL solutions creating datamarts and/or reports/dashboards The analyst/developer is a key contact person for internal clients and takes care of optimal communication and collaboration with them and all other teams needed, in and outside our domain. He/she contributes to the organization and optimization of team processes. You make sure that your (and your colleagues') solutions are matching the requirements regarding security (retail/wholesale, legal, ...) and confidentiality, defined by Legal- and Security- teams and by our Datawarehouse Data Security Officer (DSO). You have to make sure that solutions make optimal use of available computer capacity (CPU, I/O, Storage, memory, ...), available on our platforms (Teradata, Hadoop, Oracle, ...) and guarantee optimal performance.   Your Skills   As we are looking for analyst/developers in 3 technological areas you possess several of the technical skills of 1 or more of the following skillsets: Data Integration Profound knowledge of key concepts of Business Intelligence, Data Warehousing and entity-relationship (E-R)-, Third Normal Form (3NF)- and dimensional modeling (knowledge on RDA helps) Good knowledge on Hadoop and related technologies (Hortonworks Hadoop stack, HBase, MapReduce, Storm, Hive, Kafka, Scala, Spark ...) Knowledge and experience in: Scripting (Perl, Java, Python, R, ...) NoSQL principles and systems: document stores, graph databases, Kvp stores Parallel data processing (Mpp) and tuning Statistical Modeling BI tools (Informatica, MicroStrategy), databases (Teradata, Oracle) modeling tools (RDA) Data Delivery with focus on MicroStrategy You have a good general knowledge of the entire MicroStrategy platform/architecture and know how components work/communicate You have a profound knowledge of the MicroStrategy Developer & Architect Schema & public objects development & design is like a second nature for you. You can develop interactive pixel perfect documents as well a dashboards through Visual Insight with the web (D3 JavaScript development is a plus) You have worked with object manager to create your own release Data Delivery with focus on Microsoft: SQL Server Integration Services Reporting Services Analysis Services (OLAP and/or Tabular) Power BI (Desktop and Services) Powershell Job scheduling via Jams

Zoek naar antwoorden van G.A.C.E. in sociale netwerken
Look for responds of G.A.C.E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.A.C.E.. Laat een reactie achter voor G.A.C.E.. G.A.C.E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.A.C.E.. Leave a respond for G.A.C.E.. G.A.C.E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.A.C.E. op de google maps. Adres en contacten G.A.C.E.
Location of G.A.C.E. on the google maps. Address and contacts of G.A.C.E.

Andere gerelateerde bedrijven als come G.A.C.E. G.A.C.E.: De Bondt | EVERAERT | PUT R | R. SKILL FC D'IVOZ-RAMET | I-Graphics cv

Other related companies as G.A.C.E.: De Bondt | EVERAERT | PUT R | R. SKILL FC D'IVOZ-RAMET | I-Graphics cv

G.A.C.E. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.A.C.E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf G.A.C.E. bevindt zich op het adres: RUE DE L'INDUSTRIE 75; 7134; BINCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Construction de maisons. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs.. Produits & Activités: Restauration..
De hoofdactiviteit van G.A.C.E. is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.A.C.E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.A.C.E., openstaande posities, locatie van G.A.C.E. op de kaart.

G.A.C.E. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.A.C.E., company assigned to the tax number BE09975280761. The company G.A.C.E. is located at the address: RUE DE L'INDUSTRIE 75; 7134; BINCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Construction de maisons. List of products are Activités: Carreleurs.. Produits & Activités: Restauration..
The main activity of G.A.C.E. is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of G.A.C.E. is not available. You also can look at reviews of G.A.C.E., open positions, location of G.A.C.E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.A.C.E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.A.C.E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.A.C.E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.A.C.E., employees, financial statistics.