T.P.C.

Contactgegevens T.P.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.P.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.P.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LOUIS COENEN 5; 1060; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 475628139 (+32-475628139) 475628139 (+32-475628139)

Fax (fax): +32 (19) 413-94-38 +32 (19) 413-94-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.P.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.P.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.P.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.P.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.P.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.P.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.P.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.P.C.
Products information T.P.C.

BTW identificatienummer (tax): BE03945159912
Ondernemingsnummer: 1989318847
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activités: Pose de Toitures en Verre,Pose de Tuiles,Réparation de Toits,Installation & Réparation de Toits Plats,Pose d'Ardoises,Pose de Toits en Béton,Entretien des Toitures,Travaux d?Etanchéité,Construction & Réparation de Cheminées. Services: Frais de Déplacement,Références Disponibles,Garanties,Réparations.. Activités: Revêtement de Sols,Pose de Papier Peint,Pose de Moquette,Pose de Linoléum,Revêtement de Murs,Installation de Faux Planchers,Nettoyage de Parquets.. Type de Support: Objets & Constructions Métalliques,Portes & Fenêtres,Intérieurs,Meubles,Objets & Constructions en Bois,Bateaux,Fa?ades. Activités: Peinture par Projection,Entrepreneurs en Peinture,Peinture,Peinture Extérieure,Décapage,Décoration d'Intérieur,Dorures. Services: Références Disponibles,Frais de Déplacement,Devis Gratuit,Engagements.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Charpentes and couvertures. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.P.C.
(Get full report from official database of BE for T.P.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.P.C.
Addition kinds of activities for T.P.C.

20870204. Cordials, nonalcoholic | Cordials, nonalcoholic
22950301. Doek, gelakt glas | Cloth, varnished glass
26790801. Folieplank: gemaakt van aangekocht materiaal | Foil board: made from purchased material
34620200. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
36139900. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
38210119. Laboratoriumapparatuur voor de fysica, niet inbegrepen | Physics laboratory apparatus, nec
39140108. Zilverwerk, solide zilver | Silverware, solid silver

Werken bij T.P.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.P.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.P.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.P.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • Monteurs op de werf (m/v) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij goed planlezen en werk je graag op de werf? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Als monteur ga je van maandag tot en met vrijdag naar de werven in het buitenland om daar constructies te monteren.

  • Administratief bankbediende implementatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende implementatie ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je beheert de centrale mailbox met de vragen van de klanten Je vormt de link tussen de klant en de dienst contractopmaak Je analyseert de aanvragen van de klanten en volgt deze correct op Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klanten

  • Huishoudhulp Sint-Michiels - Sint-Andries M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • Student winkelbediende supermarkt voor de maand september (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Beernem gaan we op zoek naar studenten die vrij zijn tijdens de maand september Taken: Je zal de kassa bedienen Aanvullen van brood, zuivel, non food Bestellingen in de rekken zetten Werken volgens FIFO- systeem Stock aanvullen

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

Zoek naar antwoorden van T.P.C. in sociale netwerken
Look for responds of T.P.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.P.C.. Laat een reactie achter voor T.P.C.. T.P.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.P.C.. Leave a respond for T.P.C.. T.P.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.P.C. op de google maps. Adres en contacten T.P.C.
Location of T.P.C. on the google maps. Address and contacts of T.P.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come T.P.C. T.P.C.: LILIANE DUYTSCHAEVER | BRIDGE CLUB VEURNE | Flo M.N.S. | DS-INSTITUUT VOOR HAAR- EN HUIDVERZORGING | PROV. HOGESCHOOL LIMBURG

Other related companies as T.P.C.: LILIANE DUYTSCHAEVER | BRIDGE CLUB VEURNE | Flo M.N.S. | DS-INSTITUUT VOOR HAAR- EN HUIDVERZORGING | PROV. HOGESCHOOL LIMBURG

T.P.C. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.P.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03945159912. Het bedrijf T.P.C. bevindt zich op het adres: RUE LOUIS COENEN 5; 1060; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Charpentes and couvertures. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Pose de Toitures en Verre,Pose de Tuiles,Réparation de Toits,Installation & Réparation de Toits Plats,Pose d'Ardoises,Pose de Toits en Béton,Entretien des Toitures,Travaux d?Etanchéité,Construction & Réparation de Cheminées. Services: Frais de Déplacement,Références Disponibles,Garanties,Réparations.. Activités: Revêtement de Sols,Pose de Papier Peint,Pose de Moquette,Pose de Linoléum,Revêtement de Murs,Installation de Faux Planchers,Nettoyage de Parquets.. Type de Support: Objets & Constructions Métalliques,Portes & Fenêtres,Intérieurs,Meubles,Objets & Constructions en Bois,Bateaux,Fa?ades. Activités: Peinture par Projection,Entrepreneurs en Peinture,Peinture,Peinture Extérieure,Décapage,Décoration d'Intérieur,Dorures. Services: Références Disponibles,Frais de Déplacement,Devis Gratuit,Engagements..
De hoofdactiviteit van T.P.C. is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.P.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.P.C., openstaande posities, locatie van T.P.C. op de kaart.

T.P.C. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.P.C., company assigned to the tax number BE03945159912. The company T.P.C. is located at the address: RUE LOUIS COENEN 5; 1060; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Charpentes and couvertures. Peinture. List of products are Activités: Pose de Toitures en Verre,Pose de Tuiles,Réparation de Toits,Installation & Réparation de Toits Plats,Pose d'Ardoises,Pose de Toits en Béton,Entretien des Toitures,Travaux d?Etanchéité,Construction & Réparation de Cheminées. Services: Frais de Déplacement,Références Disponibles,Garanties,Réparations.. Activités: Revêtement de Sols,Pose de Papier Peint,Pose de Moquette,Pose de Linoléum,Revêtement de Murs,Installation de Faux Planchers,Nettoyage de Parquets.. Type de Support: Objets & Constructions Métalliques,Portes & Fenêtres,Intérieurs,Meubles,Objets & Constructions en Bois,Bateaux,Fa?ades. Activités: Peinture par Projection,Entrepreneurs en Peinture,Peinture,Peinture Extérieure,Décapage,Décoration d'Intérieur,Dorures. Services: Références Disponibles,Frais de Déplacement,Devis Gratuit,Engagements..
The main activity of T.P.C. is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of T.P.C. is not available. You also can look at reviews of T.P.C., open positions, location of T.P.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.P.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.P.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.P.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.P.C., employees, financial statistics.