RIK OTTEVAERE

Contactgegevens RIK OTTEVAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIK OTTEVAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIK OTTEVAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIJKUITSTRAAT 67; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56420186 (+32-56420186) 56420186 (+32-56420186)

Fax (fax): +32 (51) 855-52-58 +32 (51) 855-52-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIK OTTEVAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIK OTTEVAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIK OTTEVAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIK OTTEVAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIK OTTEVAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIK OTTEVAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIK OTTEVAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIK OTTEVAERE
Products information RIK OTTEVAERE

BTW identificatienummer (tax): BE02543029785
Ondernemingsnummer: 9225738525
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Activités: Carreleurs.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIK OTTEVAERE
(Get full report from official database of BE for RIK OTTEVAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIK OTTEVAERE
Addition kinds of activities for RIK OTTEVAERE

373100. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
07210303. Gewasverwante entomologische diensten (insectenbestrijding) | Crop related entomological services (insect control)
14590107. Schalen (gemeenschappelijk) steengroeven | Shale (common) quarrying
35850202. Tellers en teller kasten, gekoeld | Counters and counter display cases, refrigerated
52110106. Wallboard (compositie) en paneling | Wallboard (composition) and paneling

Werken bij RIK OTTEVAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIK OTTEVAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIK OTTEVAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIK OTTEVAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder voor marktleider te Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Boekhouder voor een bedrijf in het trendy Antwerpen-Zuid. Onze klant is marktleider binnen zijn sector en is gelegen in het trendy Antwerpen-Zuid. Je komt terecht in een hecht en dynamisch team dat popelt om jou te ontmoeten. De werkplek is vlot bereikbaar en er voldoende parkeergelegenheid. Als Boekhouder zijn dit jouw verantwoordelijkheden: Je boekt de aankoop-, verkoopfacturen en banken in Je beheert de Amex-afrekeningen Je neemt het debiteurenbeheer op jou Je verzorgt de btw-aangiften Je staat in voor de maandafsluiting Je verricht de betalingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

Zoek naar antwoorden van RIK OTTEVAERE in sociale netwerken
Look for responds of RIK OTTEVAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIK OTTEVAERE. Laat een reactie achter voor RIK OTTEVAERE. RIK OTTEVAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIK OTTEVAERE. Leave a respond for RIK OTTEVAERE. RIK OTTEVAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIK OTTEVAERE op de google maps. Adres en contacten RIK OTTEVAERE
Location of RIK OTTEVAERE on the google maps. Address and contacts of RIK OTTEVAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come RIK OTTEVAERE RIK OTTEVAERE: KODDAERT METALEN HEYNDERICK DANNEELS NV | ADVOCATENKANTOOR SPIESSENS | PAK BELGE IMPORT EXPORT | V?RONIQUE FOURNIER | Clapuyt Anne

Other related companies as RIK OTTEVAERE: KODDAERT METALEN HEYNDERICK DANNEELS NV | ADVOCATENKANTOOR SPIESSENS | PAK BELGE IMPORT EXPORT | V?RONIQUE FOURNIER | Clapuyt Anne

RIK OTTEVAERE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIK OTTEVAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02543029785. Het bedrijf RIK OTTEVAERE bevindt zich op het adres: KIJKUITSTRAAT 67; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs..
De hoofdactiviteit van RIK OTTEVAERE is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIK OTTEVAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIK OTTEVAERE, openstaande posities, locatie van RIK OTTEVAERE op de kaart.

RIK OTTEVAERE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIK OTTEVAERE, company assigned to the tax number BE02543029785. The company RIK OTTEVAERE is located at the address: KIJKUITSTRAAT 67; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Carreleurs..
The main activity of RIK OTTEVAERE is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RIK OTTEVAERE is not available. You also can look at reviews of RIK OTTEVAERE, open positions, location of RIK OTTEVAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIK OTTEVAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIK OTTEVAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIK OTTEVAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIK OTTEVAERE, employees, financial statistics.