JUAN DECUYPERE

Contactgegevens JUAN DECUYPERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUAN DECUYPERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUAN DECUYPERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIERRE DEBBAUTSTRAAT 44; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50384694 (+32-50384694) 50384694 (+32-50384694)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUAN DECUYPERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUAN DECUYPERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUAN DECUYPERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUAN DECUYPERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUAN DECUYPERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUAN DECUYPERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUAN DECUYPERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUAN DECUYPERE
Products information JUAN DECUYPERE

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Carreleurs.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUAN DECUYPERE
(Get full report from official database of BE for JUAN DECUYPERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUAN DECUYPERE
Addition kinds of activities for JUAN DECUYPERE

24991106. Fineerwerk, ingelegd | Veneer work, inlaid
30699900. Vervaardigde rubberproducten, nec, nec | Fabricated rubber products, nec, nec
33510103. Platen, koper en koperlegering | Plates, copper and copper alloy
38430102. Autoclaven, tandheelkunde | Autoclaves, dental
50820304. Graafmachines en uitrusting | Excavating machinery and equipment
73899907. Uitbetalingscontrole van contractanten | Contractors' disbursement control
79299904. entertainers | Entertainers

Werken bij JUAN DECUYPERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUAN DECUYPERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUAN DECUYPERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUAN DECUYPERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Analist Microbiologie (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

    Type: Vaste Job

    In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

  • Chef-kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

Zoek naar antwoorden van JUAN DECUYPERE in sociale netwerken
Look for responds of JUAN DECUYPERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUAN DECUYPERE. Laat een reactie achter voor JUAN DECUYPERE. JUAN DECUYPERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUAN DECUYPERE. Leave a respond for JUAN DECUYPERE. JUAN DECUYPERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUAN DECUYPERE op de google maps. Adres en contacten JUAN DECUYPERE
Location of JUAN DECUYPERE on the google maps. Address and contacts of JUAN DECUYPERE

Andere gerelateerde bedrijven als come JUAN DECUYPERE JUAN DECUYPERE: Thoelen Interieurbouw | Ardennes Wood SPRL | S. VLEUGELS | Margodt M | VAN GOETHEM VERHUIZINGEN

Other related companies as JUAN DECUYPERE: Thoelen Interieurbouw | Ardennes Wood SPRL | S. VLEUGELS | Margodt M | VAN GOETHEM VERHUIZINGEN

JUAN DECUYPERE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUAN DECUYPERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf JUAN DECUYPERE bevindt zich op het adres: PIERRE DEBBAUTSTRAAT 44; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs..
De hoofdactiviteit van JUAN DECUYPERE is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUAN DECUYPERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUAN DECUYPERE, openstaande posities, locatie van JUAN DECUYPERE op de kaart.

JUAN DECUYPERE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUAN DECUYPERE, company assigned to the tax number BE03251647949. The company JUAN DECUYPERE is located at the address: PIERRE DEBBAUTSTRAAT 44; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Carreleurs..
The main activity of JUAN DECUYPERE is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JUAN DECUYPERE is not available. You also can look at reviews of JUAN DECUYPERE, open positions, location of JUAN DECUYPERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUAN DECUYPERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUAN DECUYPERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUAN DECUYPERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUAN DECUYPERE, employees, financial statistics.