KREATEGEL

Contactgegevens KREATEGEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KREATEGEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KREATEGEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOUTERDREEF 45; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15206696 (+32-15206696) 15206696 (+32-15206696)

Fax (fax): +32 (53) 879-19-57 +32 (53) 879-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KREATEGEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KREATEGEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KREATEGEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KREATEGEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KREATEGEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KREATEGEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KREATEGEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KREATEGEL
Products information KREATEGEL

BTW identificatienummer (tax): BE06585174560
Ondernemingsnummer: 7912048339
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activités: Carreleurs.. Produits: Planchers.. Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs. Revêtements pour sols and murs. Matériaux de construction Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KREATEGEL
(Get full report from official database of BE for KREATEGEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KREATEGEL
Addition kinds of activities for KREATEGEL

011200. Rijst | Rice
203702. Fruitsappen | Fruit juices
346299. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec
20320103. Bonen, zonder vlees gebakken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked without meat: packaged in cans, jars, etc.
36340407. Water pulserende apparaten, elektrisch | Water pulsating devices, electric

Werken bij KREATEGEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KREATEGEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KREATEGEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KREATEGEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Houtvenne - Hulshout - Booischot uitstekend betaald (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: POKER FRIET

    Type: Studentenjob

    Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

  • Elektrisch Monteur Machinebouw - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Elektrisch Monteur voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als elektrisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplats,kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de elektrische opbouw & bekabeling van industriële machines & kasten. Elektrische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

Zoek naar antwoorden van KREATEGEL in sociale netwerken
Look for responds of KREATEGEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KREATEGEL. Laat een reactie achter voor KREATEGEL. KREATEGEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KREATEGEL. Leave a respond for KREATEGEL. KREATEGEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KREATEGEL op de google maps. Adres en contacten KREATEGEL
Location of KREATEGEL on the google maps. Address and contacts of KREATEGEL

Andere gerelateerde bedrijven als come KREATEGEL KREATEGEL: SIRAUX | Video Forum | Beuls Raoul | AUTO-ECOLE HUY MOTOR | JeeCee International

Other related companies as KREATEGEL: SIRAUX | Video Forum | Beuls Raoul | AUTO-ECOLE HUY MOTOR | JeeCee International

KREATEGEL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KREATEGEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585174560. Het bedrijf KREATEGEL bevindt zich op het adres: KOUTERDREEF 45; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Revêtements pour sols and murs. Matériaux de construction Jardinage. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs.. Produits: Planchers.. Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van KREATEGEL is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KREATEGEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KREATEGEL, openstaande posities, locatie van KREATEGEL op de kaart.

KREATEGEL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is KREATEGEL, company assigned to the tax number BE06585174560. The company KREATEGEL is located at the address: KOUTERDREEF 45; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements de sols and murs. Revêtements pour sols and murs. Matériaux de construction Jardinage. List of products are Activités: Carreleurs.. Produits: Planchers.. Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of KREATEGEL is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KREATEGEL is not available. You also can look at reviews of KREATEGEL, open positions, location of KREATEGEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KREATEGEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KREATEGEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KREATEGEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KREATEGEL, employees, financial statistics.