MAERTEN-LONGUEPEE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • MAERTEN-LONGUEPEE
Private companiesFurniture and Fixtures • MAERTEN-LONGUEPEE

Contactgegevens MAERTEN-LONGUEPEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAERTEN-LONGUEPEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAERTEN-LONGUEPEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BENELUXLAAN 8; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57333817 (+32-57333817) 57333817 (+32-57333817)

Fax (fax): +32 (61) 189-10-29 +32 (61) 189-10-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAERTEN-LONGUEPEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAERTEN-LONGUEPEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAERTEN-LONGUEPEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAERTEN-LONGUEPEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAERTEN-LONGUEPEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAERTEN-LONGUEPEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAERTEN-LONGUEPEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAERTEN-LONGUEPEE
Products information MAERTEN-LONGUEPEE

BTW identificatienummer (tax): BE09737426757
Ondernemingsnummer: 2781707763
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits: Bois.. Produits: Planchers.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs. Matériaux de construction Electroménager,télévisions and radios. Installation de menuiserie métallique. Quincailleries. Bois Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAERTEN-LONGUEPEE
(Get full report from official database of BE for MAERTEN-LONGUEPEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAERTEN-LONGUEPEE
Addition kinds of activities for MAERTEN-LONGUEPEE

495302. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
14590107. Schalen (gemeenschappelijk) steengroeven | Shale (common) quarrying
17990901. Boring voor bouwconstructie | Boring for building construction
34710106. Goudplaten | Gold plating
35920000. Carburatoren, zuigers, zuigerringen en kleppen | Carburetors, pistons, piston rings and valves

Werken bij MAERTEN-LONGUEPEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAERTEN-LONGUEPEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAERTEN-LONGUEPEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAERTEN-LONGUEPEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kalken/Laarne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Product Manager (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Vaste Job

    Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe.

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

Zoek naar antwoorden van MAERTEN-LONGUEPEE in sociale netwerken
Look for responds of MAERTEN-LONGUEPEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAERTEN-LONGUEPEE. Laat een reactie achter voor MAERTEN-LONGUEPEE. MAERTEN-LONGUEPEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAERTEN-LONGUEPEE. Leave a respond for MAERTEN-LONGUEPEE. MAERTEN-LONGUEPEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAERTEN-LONGUEPEE op de google maps. Adres en contacten MAERTEN-LONGUEPEE
Location of MAERTEN-LONGUEPEE on the google maps. Address and contacts of MAERTEN-LONGUEPEE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAERTEN-LONGUEPEE MAERTEN-LONGUEPEE: FLSOCIÉTÉ ANONYME DE VENTE DES EQUIPEMENTS TRANE SA | DE WILDE | PARKER-LONGIN SERVICES | LABO MARTORANA | Noel & Fils SA

Other related companies as MAERTEN-LONGUEPEE: FLSOCIÉTÉ ANONYME DE VENTE DES EQUIPEMENTS TRANE SA | DE WILDE | PARKER-LONGIN SERVICES | LABO MARTORANA | Noel & Fils SA

MAERTEN-LONGUEPEE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAERTEN-LONGUEPEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09737426757. Het bedrijf MAERTEN-LONGUEPEE bevindt zich op het adres: BENELUXLAAN 8; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Matériaux de construction Electroménager,télévisions and radios. Installation de menuiserie métallique. Quincailleries. Bois Gr. Lijst met producten zijn Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits: Bois.. Produits: Planchers.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van MAERTEN-LONGUEPEE is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAERTEN-LONGUEPEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAERTEN-LONGUEPEE, openstaande posities, locatie van MAERTEN-LONGUEPEE op de kaart.

MAERTEN-LONGUEPEE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAERTEN-LONGUEPEE, company assigned to the tax number BE09737426757. The company MAERTEN-LONGUEPEE is located at the address: BENELUXLAAN 8; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements de sols and murs. Matériaux de construction Electroménager,télévisions and radios. Installation de menuiserie métallique. Quincailleries. Bois Gr. List of products are Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits: Bois.. Produits: Planchers.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of MAERTEN-LONGUEPEE is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAERTEN-LONGUEPEE is not available. You also can look at reviews of MAERTEN-LONGUEPEE, open positions, location of MAERTEN-LONGUEPEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAERTEN-LONGUEPEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAERTEN-LONGUEPEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAERTEN-LONGUEPEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAERTEN-LONGUEPEE, employees, financial statistics.