VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE

Contactgegevens VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SNOEKSTRAAT 13; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11316682 (+32-11316682) 11316682 (+32-11316682)

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE
Products information VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Feux Ouverts.. Produits: Pierres Tombales.. Produits: Revêtement de Sol en Marbre,Pierres Naturelles.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs. Magasins spécialisés. Traitement and fa?onnage de la pierre

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE
(Get full report from official database of BE for VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE
Addition kinds of activities for VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE

28930000. Drukinkt | Printing ink
32110304. Structurele glas | Structural glass
35860000. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
63310201. Geassocieerde fabrieksmutuals, brand en zeeverzekering | Associated factory mutuals, fire and marine insurance
80710000. Medische laboratoria | Medical laboratories

Werken bij VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

    Regio: DONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • STUDENT: MEDEWERKER BEENHOUWERIJ IN HET WEEKEND (BOEKHOUTE)

    Regio: BOEKHOUTE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die wekelijks of tweewekelijks kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • Product Engineer (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CONNECT SYSTEMS N.V.

    Type: Vaste Job

    Functie - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager - Je kan admistratieve taken combineren met je technische competentie.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

Zoek naar antwoorden van VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE in sociale netwerken
Look for responds of VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE. Laat een reactie achter voor VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE. VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE. Leave a respond for VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE. VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE op de google maps. Adres en contacten VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE
Location of VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE on the google maps. Address and contacts of VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE: Gazelle | NORBERT DE COCK | JBE MONTAGE | Gerard Marina | KEUKENS VERBIEST

Other related companies as VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE: Gazelle | NORBERT DE COCK | JBE MONTAGE | Gerard Marina | KEUKENS VERBIEST

VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE bevindt zich op het adres: SNOEKSTRAAT 13; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Magasins spécialisés. Traitement and fa?onnage de la pierre. Lijst met producten zijn Produits: Feux Ouverts.. Produits: Pierres Tombales.. Produits: Revêtement de Sol en Marbre,Pierres Naturelles..
De hoofdactiviteit van VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE, openstaande posities, locatie van VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE op de kaart.

VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE, company assigned to the tax number BE08080139160. The company VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE is located at the address: SNOEKSTRAAT 13; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements de sols and murs. Magasins spécialisés. Traitement and fa?onnage de la pierre. List of products are Produits: Feux Ouverts.. Produits: Pierres Tombales.. Produits: Revêtement de Sol en Marbre,Pierres Naturelles..
The main activity of VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE is not available. You also can look at reviews of VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE, open positions, location of VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VALENTIN GERRITS-CHAMPAGNE, employees, financial statistics.