TEGELCENTR. MARIS WELLENS

Contactgegevens TEGELCENTR. MARIS WELLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEGELCENTR. MARIS WELLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEGELCENTR. MARIS WELLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIKERSTEENWEG 467; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12236620 (+32-12236620) 12236620 (+32-12236620)

Fax (fax): +32 (61) 164-18-98 +32 (61) 164-18-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEGELCENTR. MARIS WELLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEGELCENTR. MARIS WELLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEGELCENTR. MARIS WELLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEGELCENTR. MARIS WELLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEGELCENTR. MARIS WELLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEGELCENTR. MARIS WELLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEGELCENTR. MARIS WELLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEGELCENTR. MARIS WELLENS
Products information TEGELCENTR. MARIS WELLENS

BTW identificatienummer (tax): BE09778625488
Ondernemingsnummer: 1458404541
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Planchers.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEGELCENTR. MARIS WELLENS
(Get full report from official database of BE for TEGELCENTR. MARIS WELLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEGELCENTR. MARIS WELLENS
Addition kinds of activities for TEGELCENTR. MARIS WELLENS

239905. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
23920606. Slipcover: gemaakt van stof, plastic, enz. | Slip covers: made of fabric, plastic, etc.
31119900. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
34239916. Messen, agrarisch of industrieel | Knives, agricultural or industrial
35499903. Pail Mills | Pail mills
36510111. Fonograaf en radiocombinaties | Phonograph and radio combinations
39110100. Juwelenkleding | Jewelry apparel
81110101. Faillissement scheidsrechter | Bankruptcy referee

Werken bij TEGELCENTR. MARIS WELLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEGELCENTR. MARIS WELLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEGELCENTR. MARIS WELLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEGELCENTR. MARIS WELLENS. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van TEGELCENTR. MARIS WELLENS in sociale netwerken
Look for responds of TEGELCENTR. MARIS WELLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEGELCENTR. MARIS WELLENS. Laat een reactie achter voor TEGELCENTR. MARIS WELLENS. TEGELCENTR. MARIS WELLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEGELCENTR. MARIS WELLENS. Leave a respond for TEGELCENTR. MARIS WELLENS. TEGELCENTR. MARIS WELLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEGELCENTR. MARIS WELLENS op de google maps. Adres en contacten TEGELCENTR. MARIS WELLENS
Location of TEGELCENTR. MARIS WELLENS on the google maps. Address and contacts of TEGELCENTR. MARIS WELLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come TEGELCENTR. MARIS WELLENS TEGELCENTR. MARIS WELLENS: V.C. BOIS DE LESSINOIS | Maillon (Le) | S. ROEFFLAER | Go For Safe Driving-Koentges Rodolphe | DIETER GRASSMANN

Other related companies as TEGELCENTR. MARIS WELLENS: V.C. BOIS DE LESSINOIS | Maillon (Le) | S. ROEFFLAER | Go For Safe Driving-Koentges Rodolphe | DIETER GRASSMANN

TEGELCENTR. MARIS WELLENS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEGELCENTR. MARIS WELLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778625488. Het bedrijf TEGELCENTR. MARIS WELLENS bevindt zich op het adres: LUIKERSTEENWEG 467; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits: Planchers..
De hoofdactiviteit van TEGELCENTR. MARIS WELLENS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEGELCENTR. MARIS WELLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEGELCENTR. MARIS WELLENS, openstaande posities, locatie van TEGELCENTR. MARIS WELLENS op de kaart.

TEGELCENTR. MARIS WELLENS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEGELCENTR. MARIS WELLENS, company assigned to the tax number BE09778625488. The company TEGELCENTR. MARIS WELLENS is located at the address: LUIKERSTEENWEG 467; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements de sols and murs. List of products are Produits: Planchers..
The main activity of TEGELCENTR. MARIS WELLENS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TEGELCENTR. MARIS WELLENS is not available. You also can look at reviews of TEGELCENTR. MARIS WELLENS, open positions, location of TEGELCENTR. MARIS WELLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEGELCENTR. MARIS WELLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEGELCENTR. MARIS WELLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEGELCENTR. MARIS WELLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEGELCENTR. MARIS WELLENS, employees, financial statistics.