PAR-INTEL

Contactgegevens PAR-INTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAR-INTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAR-INTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PONT 116; 1430; REBECQ, België

Telefoon (phone): 67670593 (+32-67670593) 67670593 (+32-67670593)

Fax (fax): +32 (68) 684-14-69 +32 (68) 684-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAR-INTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAR-INTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAR-INTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAR-INTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAR-INTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAR-INTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAR-INTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAR-INTEL
Products information PAR-INTEL

BTW identificatienummer (tax): BE04598297119
Ondernemingsnummer: 3690551757
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits: Parquet.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAR-INTEL
(Get full report from official database of BE for PAR-INTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAR-INTEL
Addition kinds of activities for PAR-INTEL

353599. Transportvoertuigen en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
363902. Naaimachine | Sewing equipment
27540103. Rotogravure drukwerk | Rotogravure printing
35469905. Sanders, hand: elektrisch | Sanders, hand: electric
55310000. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
59991805. Kindermeubilair, nec | Children's furniture, nec
79991500. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides

Werken bij PAR-INTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAR-INTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAR-INTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAR-INTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Residentieel Elektricien (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Gravenwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Verkoper m/v beenhouwerij te Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Vaste Job

    Voor ons filiaal te Kalmthout zijn wij op zoek naar een verkoper m/v ( 38u ) om ons team te versterken : Samen met uw collega's staat u in voor de verkoop van vers vlees , traiteur en charcuterieproducten Je helpt mee met de voorbereiding / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je de klanten adviseren in bij hun aankopen Je bent klantvriendelijk en leergierig De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

Zoek naar antwoorden van PAR-INTEL in sociale netwerken
Look for responds of PAR-INTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAR-INTEL. Laat een reactie achter voor PAR-INTEL. PAR-INTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAR-INTEL. Leave a respond for PAR-INTEL. PAR-INTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAR-INTEL op de google maps. Adres en contacten PAR-INTEL
Location of PAR-INTEL on the google maps. Address and contacts of PAR-INTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come PAR-INTEL PAR-INTEL: MAISON COUDة-MAIL | Superette Huguette | SPIESSENS BIERHANDEL | JOHAN DEVLIEGER | KRIER J

Other related companies as PAR-INTEL: MAISON COUDة-MAIL | Superette Huguette | SPIESSENS BIERHANDEL | JOHAN DEVLIEGER | KRIER J

PAR-INTEL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAR-INTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598297119. Het bedrijf PAR-INTEL bevindt zich op het adres: RUE DU PONT 116; 1430; REBECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits: Parquet..
De hoofdactiviteit van PAR-INTEL is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAR-INTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAR-INTEL, openstaande posities, locatie van PAR-INTEL op de kaart.

PAR-INTEL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAR-INTEL, company assigned to the tax number BE04598297119. The company PAR-INTEL is located at the address: RUE DU PONT 116; 1430; REBECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements de sols and murs. List of products are Produits: Parquet..
The main activity of PAR-INTEL is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PAR-INTEL is not available. You also can look at reviews of PAR-INTEL, open positions, location of PAR-INTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAR-INTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAR-INTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAR-INTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAR-INTEL, employees, financial statistics.