DOMO

Contactgegevens DOMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEPARK-WEST 43; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37800811 (+32-37800811) 37800811 (+32-37800811)

Fax (fax): +32 (56) 202-28-64 +32 (56) 202-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMO
Products information DOMO

BTW identificatienummer (tax): BE08935424804
Ondernemingsnummer: 3342010498
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Sols Surélevés.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMO
(Get full report from official database of BE for DOMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMO
Addition kinds of activities for DOMO

6514. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
275201. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
353300. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
20110200. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
27820103. Grootboeken en grootboekbladen | Ledgers and ledger sheets
38210302. Drogers, laboratorium | Dryers, laboratory
50940304. Horloges en onderdelen | Watches and parts
73199903. Poster reclame dienst, behalve buiten | Poster advertising service, except outdoor

Werken bij DOMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMO. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

  • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • Productiemedewerkers steriele zone | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert dit bedrijf innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Wij zoeken extra medewerkers voor de filling zone van de oogdruppels. In deze steriele zone zal je instaan voor de voorverpakking en kwaliteitscontrole van deze producten.

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

Zoek naar antwoorden van DOMO in sociale netwerken
Look for responds of DOMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMO. Laat een reactie achter voor DOMO. DOMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMO. Leave a respond for DOMO. DOMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMO op de google maps. Adres en contacten DOMO
Location of DOMO on the google maps. Address and contacts of DOMO

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMO DOMO: MOBISTAR CENTER A.M.S. | MAGNONI SPRL | FE. AIELLO | PASCAL OPSOMER | Beck Mireille

Other related companies as DOMO: MOBISTAR CENTER A.M.S. | MAGNONI SPRL | FE. AIELLO | PASCAL OPSOMER | Beck Mireille

DOMO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08935424804. Het bedrijf DOMO bevindt zich op het adres: INDUSTRIEPARK-WEST 43; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits: Sols Surélevés..
De hoofdactiviteit van DOMO is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMO, openstaande posities, locatie van DOMO op de kaart.

DOMO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMO, company assigned to the tax number BE08935424804. The company DOMO is located at the address: INDUSTRIEPARK-WEST 43; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements de sols and murs. List of products are Produits: Sols Surélevés..
The main activity of DOMO is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMO is not available. You also can look at reviews of DOMO, open positions, location of DOMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMO, employees, financial statistics.