Van Nieuwenborgh

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Van Nieuwenborgh

Contactgegevens Van Nieuwenborgh: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Nieuwenborgh: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Nieuwenborgh

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Meersstraat 13 9308 Gijzegem (Aalst), België

Telefoon (phone): +32 (60) 224-60-43 +32 (60) 224-60-43

Fax (fax): +32 (59) 372-78-78 +32 (59) 372-78-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Nieuwenborgh: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Nieuwenborgh"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Nieuwenborgh"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Nieuwenborgh, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Nieuwenborgh. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Nieuwenborgh, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Nieuwenborgh. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Nieuwenborgh
Products information Van Nieuwenborgh

BTW identificatienummer (tax): BE08060913085
Ondernemingsnummer: 8391326904
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Van Nieuwenborgh zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Nieuwenborgh
(Get full report from official database of BE for Van Nieuwenborgh)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Nieuwenborgh
Addition kinds of activities for Van Nieuwenborgh

14990304. Gipsmijnbouw | Gypsum mining
34829906. Percussion caps, voor munitie van 30 mm. | Percussion caps, for ammunition of 30 mm. and below
35320102. Bits, behalve olie- en gasveldgereedschap, rock | Bits, except oil and gas field tools, rock
36740301. Lichtgevoelige apparaten, vaste toestand | Light sensitive devices, solid state
50919902. Biljart apparatuur en benodigdheden | Billiard equipment and supplies

Werken bij Van Nieuwenborgh: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Nieuwenborgh: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Nieuwenborgh. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Nieuwenborgh. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • Laserbedienaar (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedienen van vlakbedlasser/pons-lasser is je taak. Je maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor een optimale bezetting. Je belaadt de machines, je selecteert en activeert de programma’s en zorgt voor de verwijdering van de geproduceerde producten. De interne opleiding bedienaar is voorzien. U werkt in 2-ploegen : Vroege: maandag tot en met vrijdag 5.30 – 14u Late: maandag tot en met donderdag 14 – 23.30u en vrijdag van 14 – 18u

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Plaatser binnenschrijnwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GEBROEDERS MEERSCHAEGE

    Type: Vaste Job

    We zijn een dynamisch bedrijf, met goede naam, gespecialiseerd in interieurinrichting Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf in Lochristi en je bent meestal met 2 op de baan Je plaatst gipskartonplafonds en -wanden, systeemplafonds en binnendeuren

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

Zoek naar antwoorden van Van Nieuwenborgh in sociale netwerken
Look for responds of Van Nieuwenborgh in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Nieuwenborgh. Laat een reactie achter voor Van Nieuwenborgh. Van Nieuwenborgh bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Nieuwenborgh. Leave a respond for Van Nieuwenborgh. Van Nieuwenborgh on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Nieuwenborgh op de google maps. Adres en contacten Van Nieuwenborgh
Location of Van Nieuwenborgh on the google maps. Address and contacts of Van Nieuwenborgh

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Nieuwenborgh Van Nieuwenborgh: COIFFURE NECI | LE CRAQ DES PRIX | Glazenwas-service | BUND OSTBELG.KRANKENKASSE | STEPHANE PIRE

Other related companies as Van Nieuwenborgh: COIFFURE NECI | LE CRAQ DES PRIX | Glazenwas-service | BUND OSTBELG.KRANKENKASSE | STEPHANE PIRE

Van Nieuwenborgh is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Nieuwenborgh, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08060913085. Het bedrijf Van Nieuwenborgh bevindt zich op het adres: Meersstraat 13 9308 Gijzegem (Aalst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Van Nieuwenborgh zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Nieuwenborgh is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Nieuwenborgh is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Nieuwenborgh, openstaande posities, locatie van Van Nieuwenborgh op de kaart.

Van Nieuwenborgh is a company, that was registered 1998 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Van Nieuwenborgh, company assigned to the tax number BE08060913085. The company Van Nieuwenborgh is located at the address: Meersstraat 13 9308 Gijzegem (Aalst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Van Nieuwenborgh were not found.
The main activity of Van Nieuwenborgh is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Nieuwenborgh is not available. You also can look at reviews of Van Nieuwenborgh, open positions, location of Van Nieuwenborgh on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Nieuwenborgh, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Nieuwenborgh, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Nieuwenborgh, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Nieuwenborgh, employees, financial statistics.