ALTAMIRA TEGELS

Contactgegevens ALTAMIRA TEGELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALTAMIRA TEGELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALTAMIRA TEGELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERTHOUTSTRAAT 50; 2531; BOECHOUT, België

Telefoon (phone): 34542200 (+32-34542200) 34542200 (+32-34542200)

Fax (fax): +32 (14) 209-47-55 +32 (14) 209-47-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALTAMIRA TEGELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALTAMIRA TEGELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALTAMIRA TEGELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALTAMIRA TEGELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALTAMIRA TEGELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALTAMIRA TEGELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALTAMIRA TEGELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALTAMIRA TEGELS
Products information ALTAMIRA TEGELS

BTW identificatienummer (tax): BE02736114501
Ondernemingsnummer: 7703857421
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Pierres Naturelles,Planchers,Revêtement de Sol en Marbre.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALTAMIRA TEGELS
(Get full report from official database of BE for ALTAMIRA TEGELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALTAMIRA TEGELS
Addition kinds of activities for ALTAMIRA TEGELS

3423. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
703203. Sportkampen | Sporting camps
25110201. Ontbijtsets (meubels): hout | Breakfast sets (furniture): wood
28220000. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
78220101. Filmuitwisseling, voor televisie: film | Film exchange, for television: motion picture

Werken bij ALTAMIRA TEGELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALTAMIRA TEGELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALTAMIRA TEGELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALTAMIRA TEGELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kallo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van ALTAMIRA TEGELS in sociale netwerken
Look for responds of ALTAMIRA TEGELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALTAMIRA TEGELS. Laat een reactie achter voor ALTAMIRA TEGELS. ALTAMIRA TEGELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALTAMIRA TEGELS. Leave a respond for ALTAMIRA TEGELS. ALTAMIRA TEGELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALTAMIRA TEGELS op de google maps. Adres en contacten ALTAMIRA TEGELS
Location of ALTAMIRA TEGELS on the google maps. Address and contacts of ALTAMIRA TEGELS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALTAMIRA TEGELS ALTAMIRA TEGELS: Oasis | DE LAZZER | MARICAUX | Parmentier Bernard | LABASSE-JACQUE

Other related companies as ALTAMIRA TEGELS: Oasis | DE LAZZER | MARICAUX | Parmentier Bernard | LABASSE-JACQUE

ALTAMIRA TEGELS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALTAMIRA TEGELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736114501. Het bedrijf ALTAMIRA TEGELS bevindt zich op het adres: BERTHOUTSTRAAT 50; 2531; BOECHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits: Pierres Naturelles,Planchers,Revêtement de Sol en Marbre..
De hoofdactiviteit van ALTAMIRA TEGELS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALTAMIRA TEGELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALTAMIRA TEGELS, openstaande posities, locatie van ALTAMIRA TEGELS op de kaart.

ALTAMIRA TEGELS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALTAMIRA TEGELS, company assigned to the tax number BE02736114501. The company ALTAMIRA TEGELS is located at the address: BERTHOUTSTRAAT 50; 2531; BOECHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements de sols and murs. List of products are Produits: Pierres Naturelles,Planchers,Revêtement de Sol en Marbre..
The main activity of ALTAMIRA TEGELS is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALTAMIRA TEGELS is not available. You also can look at reviews of ALTAMIRA TEGELS, open positions, location of ALTAMIRA TEGELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALTAMIRA TEGELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALTAMIRA TEGELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALTAMIRA TEGELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALTAMIRA TEGELS, employees, financial statistics.