ROTISSERIE SEPTIME

Contactgegevens ROTISSERIE SEPTIME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROTISSERIE SEPTIME: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROTISSERIE SEPTIME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-PAUL 12; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42210306 (+32-42210306) 42210306 (+32-42210306)

Fax (fax): +32 (64) 320-48-12 +32 (64) 320-48-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROTISSERIE SEPTIME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROTISSERIE SEPTIME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROTISSERIE SEPTIME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROTISSERIE SEPTIME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROTISSERIE SEPTIME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROTISSERIE SEPTIME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROTISSERIE SEPTIME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROTISSERIE SEPTIME
Products information ROTISSERIE SEPTIME

BTW identificatienummer (tax): BE09407012939
Ondernemingsnummer: 8714599609
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ROTISSERIE SEPTIME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants; Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROTISSERIE SEPTIME
(Get full report from official database of BE for ROTISSERIE SEPTIME)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROTISSERIE SEPTIME
Addition kinds of activities for ROTISSERIE SEPTIME

842202. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens
01749902. Citroenbos | Lemon grove
24991503. Knoppen, hout | Knobs, wood
35999900. Industriële machines, nec, nec | Industrial machinery, nec, nec
38279916. Optische test- en inspectieapparatuur | Optical test and inspection equipment
51420101. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen
51999924. Pruiken | Wigs
73590101. Verhuur van tapijt en stoffering | Carpet and upholstery cleaning equipment rental
87420303. Merchandising consultant | Merchandising consultant

Werken bij ROTISSERIE SEPTIME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROTISSERIE SEPTIME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROTISSERIE SEPTIME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROTISSERIE SEPTIME. Looking for open vacancies in other companies

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Operator stansmachines | 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vouwmachines. Jouw takenpakket bestaat uit: Aanvoer van grondstoffen aan de stansmachine Instellen van de machine Controles uitvoeren tijdens de productie Basisonderhoud uitvoeren

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • On-line verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KIND OF WONDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

Zoek naar antwoorden van ROTISSERIE SEPTIME in sociale netwerken
Look for responds of ROTISSERIE SEPTIME in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROTISSERIE SEPTIME. Laat een reactie achter voor ROTISSERIE SEPTIME. ROTISSERIE SEPTIME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROTISSERIE SEPTIME. Leave a respond for ROTISSERIE SEPTIME. ROTISSERIE SEPTIME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROTISSERIE SEPTIME op de google maps. Adres en contacten ROTISSERIE SEPTIME
Location of ROTISSERIE SEPTIME on the google maps. Address and contacts of ROTISSERIE SEPTIME

Andere gerelateerde bedrijven als come ROTISSERIE SEPTIME ROTISSERIE SEPTIME: DYNAMITE SOFTWARE | Tsalos D | Puelinckx Pieter Johan | Gamma Publicity BVBA | MOTORED

Other related companies as ROTISSERIE SEPTIME: DYNAMITE SOFTWARE | Tsalos D | Puelinckx Pieter Johan | Gamma Publicity BVBA | MOTORED

ROTISSERIE SEPTIME is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROTISSERIE SEPTIME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09407012939. Het bedrijf ROTISSERIE SEPTIME bevindt zich op het adres: RUE SAINT-PAUL 12; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 874,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants; Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in ROTISSERIE SEPTIME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROTISSERIE SEPTIME is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROTISSERIE SEPTIME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROTISSERIE SEPTIME, openstaande posities, locatie van ROTISSERIE SEPTIME op de kaart.

ROTISSERIE SEPTIME is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROTISSERIE SEPTIME, company assigned to the tax number BE09407012939. The company ROTISSERIE SEPTIME is located at the address: RUE SAINT-PAUL 12; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 874,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants; Voedingsspeciaalzaken. Products created in ROTISSERIE SEPTIME were not found.
The main activity of ROTISSERIE SEPTIME is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROTISSERIE SEPTIME is not available. You also can look at reviews of ROTISSERIE SEPTIME, open positions, location of ROTISSERIE SEPTIME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROTISSERIE SEPTIME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROTISSERIE SEPTIME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROTISSERIE SEPTIME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROTISSERIE SEPTIME, employees, financial statistics.