FLNU3 NV

Contactgegevens FLNU3 NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNU3 NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNU3 NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 20 2280 Grobbendonk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-50-70-90 32-14-50-70-90

Fax (fax): 32-14-50-70-91 32-14-50-70-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNU3 NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNU3 NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNU3 NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNU3 NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNU3 NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNU3 NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNU3 NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNU3 NV
Products information FLNU3 NV

BTW identificatienummer (tax): BE02059082031
Ondernemingsnummer: 6050140380
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 176,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FLNU3 NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNU3 NV
(Get full report from official database of BE for FLNU3 NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNU3 NV
Addition kinds of activities for FLNU3 NV

399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
495903. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
729907. Station operatie diensten | Station operation services
32720317. Krukjes, prefab terrazzo | Stools, precast terrazzo
37110411. Wreckers (sleepwagen), assemblage van | Wreckers (tow truck), assembly of
51530103. Haver | Oats
57340100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment

Werken bij FLNU3 NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNU3 NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNU3 NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNU3 NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

 • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

 • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

 • Keukenoperator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

 • Huishoudhulp (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: t-interim Bree

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudenten / flexi jobs weekendwerk (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: THE LIBRARY

  Type: Studentenjob

  Voor ons nieuw restaurant zijn we op zoek naar gemotiveerd personeel

 • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KH Engineering België NV

  Type: Vaste Job

  Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

 • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: PRESENCE EVENTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

 • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Werfreserve

  Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

 • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: EOLUZ

  Type: Werfreserve

  Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

Zoek naar antwoorden van FLNU3 NV in sociale netwerken
Look for responds of FLNU3 NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNU3 NV. Laat een reactie achter voor FLNU3 NV. FLNU3 NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNU3 NV. Leave a respond for FLNU3 NV. FLNU3 NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNU3 NV op de google maps. Adres en contacten FLNU3 NV
Location of FLNU3 NV on the google maps. Address and contacts of FLNU3 NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNU3 NV FLNU3 NV: Zakenkantoor VDH BVBA | MICHAUX FRANCIS | Goovaerts J | B. POLET | CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP

Other related companies as FLNU3 NV: Zakenkantoor VDH BVBA | MICHAUX FRANCIS | Goovaerts J | B. POLET | CARDOEN FILIP GRAFISCH ONTWERP

FLNU3 NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNU3 NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02059082031. Het bedrijf FLNU3 NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 20 2280 Grobbendonk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 176,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLNU3 NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNU3 NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNU3 NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNU3 NV, openstaande posities, locatie van FLNU3 NV op de kaart.

FLNU3 NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNU3 NV, company assigned to the tax number BE02059082031. The company FLNU3 NV is located at the address: Industrieweg 20 2280 Grobbendonk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 176,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLNU3 NV were not found.
The main activity of FLNU3 NV is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNU3 NV is not available. You also can look at reviews of FLNU3 NV, open positions, location of FLNU3 NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNU3 NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNU3 NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNU3 NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNU3 NV, employees, financial statistics.