'T LOOIHOF

Contactgegevens 'T LOOIHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T LOOIHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T LOOIHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERLEIESTRAAT 58; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56370505 (+32-56370505) 56370505 (+32-56370505)

Fax (fax): +32 (63) 333-95-26 +32 (63) 333-95-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T LOOIHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T LOOIHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T LOOIHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T LOOIHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T LOOIHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T LOOIHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T LOOIHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T LOOIHOF
Products information 'T LOOIHOF

BTW identificatienummer (tax): BE07394866943
Ondernemingsnummer: 2784729003
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type de Cuisine: Belge.. Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS. ALIMENTATION SP?CIALIS?E

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T LOOIHOF
(Get full report from official database of BE for 'T LOOIHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T LOOIHOF
Addition kinds of activities for 'T LOOIHOF

1382. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
20130303. Worstbehuizingen, natuurlijk | Sausage casings, natural
23929903. Laken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, fabric: made from purchased materials
23999905. Luiers, behalve wegwerp: gemaakt van aangekochte materialen | Diapers, except disposable: made from purchased materials
32720104. Tanks, beton | Tanks, concrete
34460501. Kanalen, furring | Channels, furring

Werken bij 'T LOOIHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T LOOIHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T LOOIHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T LOOIHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Operator continueververij 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor de controle van het product, instellen en bedienen van de machines.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van 'T LOOIHOF in sociale netwerken
Look for responds of 'T LOOIHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T LOOIHOF. Laat een reactie achter voor 'T LOOIHOF. 'T LOOIHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T LOOIHOF. Leave a respond for 'T LOOIHOF. 'T LOOIHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T LOOIHOF op de google maps. Adres en contacten 'T LOOIHOF
Location of 'T LOOIHOF on the google maps. Address and contacts of 'T LOOIHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T LOOIHOF 'T LOOIHOF: Advies- & Bemiddelingsbureau Bomans | FRANSIMON | K. CERCLE MELLE | CORRIJN | Aps S

Other related companies as 'T LOOIHOF: Advies- & Bemiddelingsbureau Bomans | FRANSIMON | K. CERCLE MELLE | CORRIJN | Aps S

'T LOOIHOF is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T LOOIHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07394866943. Het bedrijf 'T LOOIHOF bevindt zich op het adres: OVERLEIESTRAAT 58; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 421,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS. ALIMENTATION SP?CIALIS?E. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge.. Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van 'T LOOIHOF is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T LOOIHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T LOOIHOF, openstaande posities, locatie van 'T LOOIHOF op de kaart.

'T LOOIHOF is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T LOOIHOF, company assigned to the tax number BE07394866943. The company 'T LOOIHOF is located at the address: OVERLEIESTRAAT 58; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 421,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS. ALIMENTATION SP?CIALIS?E. List of products are Type de Cuisine: Belge.. Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of 'T LOOIHOF is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T LOOIHOF is not available. You also can look at reviews of 'T LOOIHOF, open positions, location of 'T LOOIHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T LOOIHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T LOOIHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T LOOIHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T LOOIHOF, employees, financial statistics.