LA BARAKA

Contactgegevens LA BARAKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA BARAKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA BARAKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND ROUTE 265; 7530; GAURAIN-RAMECROIX, België

Telefoon (phone): 69547123 (+32-69547123) 69547123 (+32-69547123)

Fax (fax): +32 (64) 993-48-10 +32 (64) 993-48-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA BARAKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA BARAKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA BARAKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA BARAKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA BARAKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA BARAKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA BARAKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA BARAKA
Products information LA BARAKA

BTW identificatienummer (tax): BE03803161621
Ondernemingsnummer: 4030303955
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 725,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Zones Non Fumeurs,Jardin,Parking,Salles de Réception,Air Conditionné,Bar. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Tenue Conseillée: Libre.. Type de Salle: Salles de Réunion,Salles de Réception,Bateau pour Réceptions & Evénements. Aménagements: Salles de Réception,Jardin,Parking,Réservations en Ligne. Boissons & Repas: D?ners,Petit-Déjeuner,Restaurant,Déjeuners.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA BARAKA
(Get full report from official database of BE for LA BARAKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA BARAKA
Addition kinds of activities for LA BARAKA

02729901. Burro boerderij | Burro farm
27890301. Alleen bindend: boeken, pamfletten, tijdschriften, enz. | Binding only: books, pamphlets, magazines, etc.
28210303. Nitrocellulose kunststoffen, pyroxyline | Nitrocellulose plastics, pyroxylin
49590201. Malaria controle | Malaria control
81110209. Immigratie- en naturalisatiewet | Immigration and naturalization law
83310000. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services

Werken bij LA BARAKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA BARAKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA BARAKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA BARAKA. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountant te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / accountant. Als dossierbeheerder ben jij het hart van de praktische ondersteuning van onze ondernemende klanten. Je draagt binnen een team van andere specialisten (accountant, fiscalist, estate planner, .) de verantwoordelijkheid voor een aantal administratieve en boekhoudkundige dossiers. Zo sta je in voor de verwerking van aankoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen alsook voor de maand- en jaarafsluiting van je dossiers. Na een inwerkperiode zal je je klanten ook met het nodige advies ondersteunen. Je verwerkt dus niet enkel cijfers, je zoekt ook continu mee naar verbeteringen en optimalisaties en brengt ze vervolgens in de praktijk.

  • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

  • Service technieker buitendienst (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een service technieker buitendienst (M/V). Belangrijke taken: - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van ons bedrijf Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van ons bedrijf - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een diëtist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van LA BARAKA in sociale netwerken
Look for responds of LA BARAKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA BARAKA. Laat een reactie achter voor LA BARAKA. LA BARAKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA BARAKA. Leave a respond for LA BARAKA. LA BARAKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA BARAKA op de google maps. Adres en contacten LA BARAKA
Location of LA BARAKA on the google maps. Address and contacts of LA BARAKA

Andere gerelateerde bedrijven als come LA BARAKA LA BARAKA: CARLSON WAGONLIT TRAVEL B | Marielle | AUTO PNEUS SERVICE | Honnay F | De Fruithalle

Other related companies as LA BARAKA: CARLSON WAGONLIT TRAVEL B | Marielle | AUTO PNEUS SERVICE | Honnay F | De Fruithalle

LA BARAKA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA BARAKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03803161621. Het bedrijf LA BARAKA bevindt zich op het adres: GRAND ROUTE 265; 7530; GAURAIN-RAMECROIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 725,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Zones Non Fumeurs,Jardin,Parking,Salles de Réception,Air Conditionné,Bar. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Tenue Conseillée: Libre.. Type de Salle: Salles de Réunion,Salles de Réception,Bateau pour Réceptions & Evénements. Aménagements: Salles de Réception,Jardin,Parking,Réservations en Ligne. Boissons & Repas: D?ners,Petit-Déjeuner,Restaurant,Déjeuners..
De hoofdactiviteit van LA BARAKA is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA BARAKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA BARAKA, openstaande posities, locatie van LA BARAKA op de kaart.

LA BARAKA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA BARAKA, company assigned to the tax number BE03803161621. The company LA BARAKA is located at the address: GRAND ROUTE 265; 7530; GAURAIN-RAMECROIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 725,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Zones Non Fumeurs,Jardin,Parking,Salles de Réception,Air Conditionné,Bar. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Tenue Conseillée: Libre.. Type de Salle: Salles de Réunion,Salles de Réception,Bateau pour Réceptions & Evénements. Aménagements: Salles de Réception,Jardin,Parking,Réservations en Ligne. Boissons & Repas: D?ners,Petit-Déjeuner,Restaurant,Déjeuners..
The main activity of LA BARAKA is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LA BARAKA is not available. You also can look at reviews of LA BARAKA, open positions, location of LA BARAKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA BARAKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA BARAKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA BARAKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA BARAKA, employees, financial statistics.