L'ARCELLE

Contactgegevens L'ARCELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ARCELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ARCELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE TERVUREN 4; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23512688 (+32-23512688) 23512688 (+32-23512688)

Fax (fax): +32 (83) 192-46-92 +32 (83) 192-46-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ARCELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ARCELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ARCELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ARCELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ARCELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ARCELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ARCELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ARCELLE
Products information L'ARCELLE

BTW identificatienummer (tax): BE01923400878
Ondernemingsnummer: 1768218994
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Restaurants avec spectacle: Soirées Karaoké,Musique Live,D?ner & Soirée Dansante. Aménagements & Services: Jardin,Parking,Bar,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Tenue Conseillée: Libre.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ARCELLE
(Get full report from official database of BE for L'ARCELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ARCELLE
Addition kinds of activities for L'ARCELLE

243106. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
335102. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
36290105. Power conversie-eenheden, a.c. | Power conversion units, a.c. to d.c.: static-electric
38279912. monochromatoren | Monochromators
45819902. Luchthaven controle toren operatie, behalve de overheid | Airport control tower operation, except government

Werken bij L'ARCELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ARCELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ARCELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ARCELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • uitsorteerder schroot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitsorteren van kleine stukjes PVC uit oud ijzer en schroot.

  • Productiemedewerkers voeding te Olen of Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op hetlaatste moment wordt opgebeld.

  • Chappeleggers-dekvloerleggers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ondergronden voorbereiden/ passen en hoogtelijnen aanbrengen / dekvloeren plaatsen, isolatie onder de dekvloer plaatsen/ fgietvloeren uitvoeren

  • Poetshulp met dienstencheques (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: PWA-DIENSTEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke activiteiten bij particulieren aan huis, regio Halen

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

Zoek naar antwoorden van L'ARCELLE in sociale netwerken
Look for responds of L'ARCELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ARCELLE. Laat een reactie achter voor L'ARCELLE. L'ARCELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ARCELLE. Leave a respond for L'ARCELLE. L'ARCELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ARCELLE op de google maps. Adres en contacten L'ARCELLE
Location of L'ARCELLE on the google maps. Address and contacts of L'ARCELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ARCELLE L'ARCELLE: AUBERT | LA GOURMANDINE | HONDA | PETER VERBRUGGEN | GABRIEL WAEYAERT

Other related companies as L'ARCELLE: AUBERT | LA GOURMANDINE | HONDA | PETER VERBRUGGEN | GABRIEL WAEYAERT

L'ARCELLE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'ARCELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01923400878. Het bedrijf L'ARCELLE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE TERVUREN 4; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Restaurants avec spectacle: Soirées Karaoké,Musique Live,D?ner & Soirée Dansante. Aménagements & Services: Jardin,Parking,Bar,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Tenue Conseillée: Libre..
De hoofdactiviteit van L'ARCELLE is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ARCELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ARCELLE, openstaande posities, locatie van L'ARCELLE op de kaart.

L'ARCELLE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'ARCELLE, company assigned to the tax number BE01923400878. The company L'ARCELLE is located at the address: CHAUSS?E DE TERVUREN 4; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS. List of products are Restaurants avec spectacle: Soirées Karaoké,Musique Live,D?ner & Soirée Dansante. Aménagements & Services: Jardin,Parking,Bar,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Tenue Conseillée: Libre..
The main activity of L'ARCELLE is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ARCELLE is not available. You also can look at reviews of L'ARCELLE, open positions, location of L'ARCELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ARCELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ARCELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ARCELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ARCELLE, employees, financial statistics.