TAVERNE DE MIKKE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • TAVERNE DE MIKKE
Private companiesTransportation by Air • TAVERNE DE MIKKE

Contactgegevens TAVERNE DE MIKKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE DE MIKKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE DE MIKKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NINOOFSESTEENWEG 11; 1570; GALMAARDEN, België

Telefoon (phone): 54569246 (+32-54569246) 54569246 (+32-54569246)

Fax (fax): +32 (55) 131-75-39 +32 (55) 131-75-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE DE MIKKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE DE MIKKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE DE MIKKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE DE MIKKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE DE MIKKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE DE MIKKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE DE MIKKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE DE MIKKE
Products information TAVERNE DE MIKKE

BTW identificatienummer (tax): BE05732910156
Ondernemingsnummer: 3606781005
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Type de Cuisine: Belge.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse.. Types de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE DE MIKKE
(Get full report from official database of BE for TAVERNE DE MIKKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE DE MIKKE
Addition kinds of activities for TAVERNE DE MIKKE

5169. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
731903. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
873499. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec
35640200. Blowers en fans | Blowers and fans
50830307. Haying machines | Haying machinery
50930104. Textielafval | Textile waste
52519902. Deursloten en vergrendelsets | Door locks and lock sets

Werken bij TAVERNE DE MIKKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE DE MIKKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE DE MIKKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE DE MIKKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

  • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • LEERCONTRACT KAPSTER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van TAVERNE DE MIKKE in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE DE MIKKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE DE MIKKE. Laat een reactie achter voor TAVERNE DE MIKKE. TAVERNE DE MIKKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE DE MIKKE. Leave a respond for TAVERNE DE MIKKE. TAVERNE DE MIKKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE DE MIKKE op de google maps. Adres en contacten TAVERNE DE MIKKE
Location of TAVERNE DE MIKKE on the google maps. Address and contacts of TAVERNE DE MIKKE

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE DE MIKKE TAVERNE DE MIKKE: ETABLISSEMENTS FRAITURE | Oplinus M | CKG Betlehem | PRESS SHOP | E.D.C. DE WAELE

Other related companies as TAVERNE DE MIKKE: ETABLISSEMENTS FRAITURE | Oplinus M | CKG Betlehem | PRESS SHOP | E.D.C. DE WAELE

TAVERNE DE MIKKE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE DE MIKKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05732910156. Het bedrijf TAVERNE DE MIKKE bevindt zich op het adres: NINOOFSESTEENWEG 11; 1570; GALMAARDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 528,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse.. Types de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van TAVERNE DE MIKKE is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE DE MIKKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE DE MIKKE, openstaande posities, locatie van TAVERNE DE MIKKE op de kaart.

TAVERNE DE MIKKE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE DE MIKKE, company assigned to the tax number BE05732910156. The company TAVERNE DE MIKKE is located at the address: NINOOFSESTEENWEG 11; 1570; GALMAARDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 528,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. List of products are Type de Cuisine: Belge.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse.. Types de Cuisine: Belge..
The main activity of TAVERNE DE MIKKE is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE DE MIKKE is not available. You also can look at reviews of TAVERNE DE MIKKE, open positions, location of TAVERNE DE MIKKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE DE MIKKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE DE MIKKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE DE MIKKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE DE MIKKE, employees, financial statistics.