RESTAURANT GRILHOUSE

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • RESTAURANT GRILHOUSE
Private companiesLeather and Leather Products • RESTAURANT GRILHOUSE

Contactgegevens RESTAURANT GRILHOUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT GRILHOUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT GRILHOUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIPPENSLAAN 141; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50625847 (+32-50625847) 50625847 (+32-50625847)

Fax (fax): +32 (51) 889-12-35 +32 (51) 889-12-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT GRILHOUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT GRILHOUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT GRILHOUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT GRILHOUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT GRILHOUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT GRILHOUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT GRILHOUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT GRILHOUSE
Products information RESTAURANT GRILHOUSE

BTW identificatienummer (tax): BE09614105224
Ondernemingsnummer: 5302795410
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Fran?aise,Belge.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT GRILHOUSE
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT GRILHOUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT GRILHOUSE
Addition kinds of activities for RESTAURANT GRILHOUSE

07229901. Aardappelen, machine oogstdiensten | Potatoes, machine harvesting services
24310302. Mantels, hout | Mantels, wood
28330403. Endocriene producten | Endocrine products
35450205. Eindmolens | End mills
35599922. Farmaceutische machines | Pharmaceutical machinery
36410202. Zaklampen, fotografisch | Flashlight bulbs, photographic
51990404. Voelde | Felt

Werken bij RESTAURANT GRILHOUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT GRILHOUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT GRILHOUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT GRILHOUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Keuken operator m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde Keukenoperatoren m/v: - Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van vullingen van snoepgoed volgens bestaande recepten - Je zorgt voor een correcte track & trace van producten - Je controleert de voorraden van vaste grondstoffen en vult aan indien nodig - Je bent continu bezig met het volgen van de haccp regels

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: FOREM

    Type: Zelfstandige activiteit

    SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT GRILHOUSE in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT GRILHOUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT GRILHOUSE. Laat een reactie achter voor RESTAURANT GRILHOUSE. RESTAURANT GRILHOUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT GRILHOUSE. Leave a respond for RESTAURANT GRILHOUSE. RESTAURANT GRILHOUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT GRILHOUSE op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT GRILHOUSE
Location of RESTAURANT GRILHOUSE on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT GRILHOUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT GRILHOUSE RESTAURANT GRILHOUSE: JUSTICE DE PAIX | PEGASE SECURITY | GRAFISCH SERVICEBUREAU REIN LOBBESTAEL | Diamonds Club | K. NEUTJENS

Other related companies as RESTAURANT GRILHOUSE: JUSTICE DE PAIX | PEGASE SECURITY | GRAFISCH SERVICEBUREAU REIN LOBBESTAEL | Diamonds Club | K. NEUTJENS

RESTAURANT GRILHOUSE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT GRILHOUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09614105224. Het bedrijf RESTAURANT GRILHOUSE bevindt zich op het adres: LIPPENSLAAN 141; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Fran?aise,Belge..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT GRILHOUSE is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT GRILHOUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT GRILHOUSE, openstaande posities, locatie van RESTAURANT GRILHOUSE op de kaart.

RESTAURANT GRILHOUSE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT GRILHOUSE, company assigned to the tax number BE09614105224. The company RESTAURANT GRILHOUSE is located at the address: LIPPENSLAAN 141; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Fran?aise,Belge..
The main activity of RESTAURANT GRILHOUSE is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT GRILHOUSE is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT GRILHOUSE, open positions, location of RESTAURANT GRILHOUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT GRILHOUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT GRILHOUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT GRILHOUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT GRILHOUSE, employees, financial statistics.