LA CIOCIARA

Contactgegevens LA CIOCIARA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA CIOCIARA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA CIOCIARA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ST LEONARD 15; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42281313 (+32-42281313) 42281313 (+32-42281313)

Fax (fax): +32 (86) 989-91-86 +32 (86) 989-91-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA CIOCIARA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA CIOCIARA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA CIOCIARA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA CIOCIARA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA CIOCIARA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA CIOCIARA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA CIOCIARA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA CIOCIARA
Products information LA CIOCIARA

BTW identificatienummer (tax): BE06347869873
Ondernemingsnummer: 8694274902
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Italienne. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Air Conditionné,Cave à Vin..

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA CIOCIARA
(Get full report from official database of BE for LA CIOCIARA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA CIOCIARA
Addition kinds of activities for LA CIOCIARA

862100. Professionele organisaties | Professional organizations
30699917. Draad, rubber | Thread, rubber
30890217. Weefselautomaten, kunststoffen | Tissue dispensers, plastics
34439906. Hoge vacuümcoaters, metalen plaat | High vacuum coaters, metal plate
39990808. Borduren | Embroidery kits
51399900. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec
72910000. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
76991000. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services

Werken bij LA CIOCIARA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA CIOCIARA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA CIOCIARA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA CIOCIARA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

  • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Noorderwijk-Morkhoven kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

Zoek naar antwoorden van LA CIOCIARA in sociale netwerken
Look for responds of LA CIOCIARA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA CIOCIARA. Laat een reactie achter voor LA CIOCIARA. LA CIOCIARA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA CIOCIARA. Leave a respond for LA CIOCIARA. LA CIOCIARA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA CIOCIARA op de google maps. Adres en contacten LA CIOCIARA
Location of LA CIOCIARA on the google maps. Address and contacts of LA CIOCIARA

Andere gerelateerde bedrijven als come LA CIOCIARA LA CIOCIARA: COLRUYT | CINDY STALMANS | B.S.G.O. ROOSBURG | SERGE SCHROEF | KBC

Other related companies as LA CIOCIARA: COLRUYT | CINDY STALMANS | B.S.G.O. ROOSBURG | SERGE SCHROEF | KBC

LA CIOCIARA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA CIOCIARA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06347869873. Het bedrijf LA CIOCIARA bevindt zich op het adres: RUE ST LEONARD 15; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Italienne. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Air Conditionné,Cave à Vin...
De hoofdactiviteit van LA CIOCIARA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA CIOCIARA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA CIOCIARA, openstaande posities, locatie van LA CIOCIARA op de kaart.

LA CIOCIARA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA CIOCIARA, company assigned to the tax number BE06347869873. The company LA CIOCIARA is located at the address: RUE ST LEONARD 15; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Italienne. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Air Conditionné,Cave à Vin...
The main activity of LA CIOCIARA is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LA CIOCIARA is not available. You also can look at reviews of LA CIOCIARA, open positions, location of LA CIOCIARA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA CIOCIARA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA CIOCIARA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA CIOCIARA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA CIOCIARA, employees, financial statistics.