DEN ANKER

Contactgegevens DEN ANKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEN ANKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEN ANKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 30; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57201272 (+32-57201272) 57201272 (+32-57201272)

Fax (fax): +32 (87) 598-62-36 +32 (87) 598-62-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEN ANKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEN ANKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEN ANKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEN ANKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEN ANKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEN ANKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEN ANKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEN ANKER
Products information DEN ANKER

BTW identificatienummer (tax): BE04718322753
Ondernemingsnummer: 9555328369
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: POUR COLLECTIVIT?S. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEN ANKER
(Get full report from official database of BE for DEN ANKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEN ANKER
Addition kinds of activities for DEN ANKER

359299. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen, nec | Carburetors, pistons, rings, valves, nec
373201. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing
514802. Groenten | Vegetables
01749906. Tangerine Grove | Tangerine grove
07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
13899910. Modderdienst, olieveldboren | Mud service, oil field drilling
58120205. Soda fontein | Soda fountain
73499900. Onderhoudswerkzaamheden, nec, nec | Building maintenance services, nec, nec
91110400. Bestuurskantoren, niveau van overheid | Executive offices, level of government
95110202. Afvalbeheer programma administratie, overheid | Waste management program administration, government

Werken bij DEN ANKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEN ANKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEN ANKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEN ANKER. Looking for open vacancies in other companies

  • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van DEN ANKER in sociale netwerken
Look for responds of DEN ANKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEN ANKER. Laat een reactie achter voor DEN ANKER. DEN ANKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEN ANKER. Leave a respond for DEN ANKER. DEN ANKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEN ANKER op de google maps. Adres en contacten DEN ANKER
Location of DEN ANKER on the google maps. Address and contacts of DEN ANKER

Andere gerelateerde bedrijven als come DEN ANKER DEN ANKER: FLVERENIGING ONAFHANKELIJKE CHAMPIGNONTELERS CV | JEROUVILLE FR?RES | DEVILLERS F | MARC DISCRET | CASH CR?DIT

Other related companies as DEN ANKER: FLVERENIGING ONAFHANKELIJKE CHAMPIGNONTELERS CV | JEROUVILLE FR?RES | DEVILLERS F | MARC DISCRET | CASH CR?DIT

DEN ANKER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEN ANKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04718322753. Het bedrijf DEN ANKER bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 30; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: POUR COLLECTIVIT?S. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Services: Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van DEN ANKER is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEN ANKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEN ANKER, openstaande posities, locatie van DEN ANKER op de kaart.

DEN ANKER is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEN ANKER, company assigned to the tax number BE04718322753. The company DEN ANKER is located at the address: GROTE MARKT 30; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: POUR COLLECTIVIT?S. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS. List of products are Services: Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of DEN ANKER is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEN ANKER is not available. You also can look at reviews of DEN ANKER, open positions, location of DEN ANKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEN ANKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEN ANKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEN ANKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEN ANKER, employees, financial statistics.