LES QUATRE SAISONS

Contactgegevens LES QUATRE SAISONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES QUATRE SAISONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES QUATRE SAISONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE COLLIN LELOUP 1; 4900; SPA, België

Telefoon (phone): 87773753 (+32-87773753) 87773753 (+32-87773753)

Fax (fax): +32 (12) 883-74-49 +32 (12) 883-74-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES QUATRE SAISONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES QUATRE SAISONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES QUATRE SAISONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES QUATRE SAISONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES QUATRE SAISONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES QUATRE SAISONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES QUATRE SAISONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES QUATRE SAISONS
Products information LES QUATRE SAISONS

BTW identificatienummer (tax): BE05679351806
Ondernemingsnummer: 7127075195
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES QUATRE SAISONS
(Get full report from official database of BE for LES QUATRE SAISONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES QUATRE SAISONS
Addition kinds of activities for LES QUATRE SAISONS

343101. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
39440603. Treinen en uitrusting, speelgoed: elektrisch en mechanisch | Trains and equipment, toy: electric and mechanical
50440203. Duplicatiemachines | Duplicating machines
50830309. Landbereiding machines, landbouw | Land preparation machinery, agricultural
87410100. Bedrijfsmanagement | Business management

Werken bij LES QUATRE SAISONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES QUATRE SAISONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES QUATRE SAISONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES QUATRE SAISONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Metserdiender (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: MOONEN JAN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Relatiebeheerder - Netwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een commerciële relatiebeheerder - netwerker: Als netwerker ben jij hét contact tussen het bedrijf en de diverse andere stakeholders zoals architecten, bouwpromotoren en hoofd- en onderaannemers in België. Enerzijds vertegenwoordig je onze producten en merken binnen deze wereld, anderzijds ga je steeds op zoek naar de nieuwe bouwprojecten in een zo vroeg mogelijk stadium Je brengt hierbij de behoeftes van architecten en hoofdaannemers in kaart en rijmt deze met het aanbod van het bedrijf. Zowel op vlak van producten als diensten. Je breidt je netwerk steeds verder uit via prospectie, aanwezigheid op events, eigen initiatieven, enz. Daarboven leg je contacten en ga je lange termijnrelaties aan. Op een zeer zelfstandige manier bouw je zo gaandeweg een functioneel netwerk op. Binnen de projectcel werk je nauw samen met de projectcoördinator. Binnen het bedrijf heb je contact met de sales om samenwerkingen op te starten aan de hand van jouw verkregen informatie.

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

Zoek naar antwoorden van LES QUATRE SAISONS in sociale netwerken
Look for responds of LES QUATRE SAISONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES QUATRE SAISONS. Laat een reactie achter voor LES QUATRE SAISONS. LES QUATRE SAISONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES QUATRE SAISONS. Leave a respond for LES QUATRE SAISONS. LES QUATRE SAISONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES QUATRE SAISONS op de google maps. Adres en contacten LES QUATRE SAISONS
Location of LES QUATRE SAISONS on the google maps. Address and contacts of LES QUATRE SAISONS

Andere gerelateerde bedrijven als come LES QUATRE SAISONS LES QUATRE SAISONS: VANDECASTEELE-DEPOORTER | ARC EN SOL | AUTO VITRE EXPRESS | FOND DE PARADIS | Sadd'hu

Other related companies as LES QUATRE SAISONS: VANDECASTEELE-DEPOORTER | ARC EN SOL | AUTO VITRE EXPRESS | FOND DE PARADIS | Sadd'hu

LES QUATRE SAISONS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES QUATRE SAISONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05679351806. Het bedrijf LES QUATRE SAISONS bevindt zich op het adres: RUE COLLIN LELOUP 1; 4900; SPA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms..
De hoofdactiviteit van LES QUATRE SAISONS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES QUATRE SAISONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES QUATRE SAISONS, openstaande posities, locatie van LES QUATRE SAISONS op de kaart.

LES QUATRE SAISONS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES QUATRE SAISONS, company assigned to the tax number BE05679351806. The company LES QUATRE SAISONS is located at the address: RUE COLLIN LELOUP 1; 4900; SPA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms..
The main activity of LES QUATRE SAISONS is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES QUATRE SAISONS is not available. You also can look at reviews of LES QUATRE SAISONS, open positions, location of LES QUATRE SAISONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES QUATRE SAISONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES QUATRE SAISONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES QUATRE SAISONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES QUATRE SAISONS, employees, financial statistics.