LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE
Private companiesGeneral Merchandise Stores • LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE

Contactgegevens LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AULNOIT 63; 7890; ELLEZELLES, België

Telefoon (phone): 68445747 (+32-68445747) 68445747 (+32-68445747)

Fax (fax): +32 (60) 314-93-17 +32 (60) 314-93-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE
Products information LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE

BTW identificatienummer (tax): BE02446899414
Ondernemingsnummer: 3313446044
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Tourtes,Pain,Pain Cuit Sur Place,Sandwiches,Confiserie,Tartes & G?teaux,Massepain,Chocolat & Pralines,Coin Repas. Services: Ouvert le Week-End,Accès pour Moins Valides,Livraison à Domicile.. Type de Cuisine: Tavernes. Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier. Types de Repas: Petit Déjeuner,Lunch. Aménagements & Services: Jardin,Zones Non Fumeurs,Accès pour Les Moins Valides,Parking. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Service Traiteur,Enfants Admis,Chiens Admis.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE
(Get full report from official database of BE for LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE
Addition kinds of activities for LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE

344902. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
22530000. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
25220102. Stoelen, kantoor: opgevuld of vlak: behalve hout | Chairs, office: padded or plain: except wood
36340115. Roasters, elektrisch | Roasters, electric
37140309. Ruitramen, motorvoertuig | Windshield frames, motor vehicle
51929902. Tijdschriften | Magazines
82439901. Operator training, computer | Operator training, computer

Werken bij LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: MALU NV

    Type: Studentenjob

    Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • Freelance docent 'basis boekhouden' Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE in sociale netwerken
Look for responds of LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE. Laat een reactie achter voor LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE. LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE. Leave a respond for LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE. LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE op de google maps. Adres en contacten LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE
Location of LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE on the google maps. Address and contacts of LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE: Studio P.P. | DE BRIELMEERSEN | Centre d'Optique | LIBERALE MUTUALITEIT | FREDERIQUE DUMONT

Other related companies as LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE: Studio P.P. | DE BRIELMEERSEN | Centre d'Optique | LIBERALE MUTUALITEIT | FREDERIQUE DUMONT

LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02446899414. Het bedrijf LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE bevindt zich op het adres: AULNOIT 63; 7890; ELLEZELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES. Lijst met producten zijn Produits: Tourtes,Pain,Pain Cuit Sur Place,Sandwiches,Confiserie,Tartes & G?teaux,Massepain,Chocolat & Pralines,Coin Repas. Services: Ouvert le Week-End,Accès pour Moins Valides,Livraison à Domicile.. Type de Cuisine: Tavernes. Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier. Types de Repas: Petit Déjeuner,Lunch. Aménagements & Services: Jardin,Zones Non Fumeurs,Accès pour Les Moins Valides,Parking. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Service Traiteur,Enfants Admis,Chiens Admis..
De hoofdactiviteit van LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE, openstaande posities, locatie van LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE op de kaart.

LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE, company assigned to the tax number BE02446899414. The company LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE is located at the address: AULNOIT 63; 7890; ELLEZELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: PAIN,P?TISSERIES AND CONFISERIES. List of products are Produits: Tourtes,Pain,Pain Cuit Sur Place,Sandwiches,Confiserie,Tartes & G?teaux,Massepain,Chocolat & Pralines,Coin Repas. Services: Ouvert le Week-End,Accès pour Moins Valides,Livraison à Domicile.. Type de Cuisine: Tavernes. Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier. Types de Repas: Petit Déjeuner,Lunch. Aménagements & Services: Jardin,Zones Non Fumeurs,Accès pour Les Moins Valides,Parking. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Services: Service Traiteur,Enfants Admis,Chiens Admis..
The main activity of LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE is not available. You also can look at reviews of LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE, open positions, location of LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE, employees, financial statistics.