NETEPAVILJOEN

Contactgegevens NETEPAVILJOEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NETEPAVILJOEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NETEPAVILJOEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VORSELAARSEBAAN; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14221942 (+32-14221942) 14221942 (+32-14221942)

Fax (fax): +32 (82) 274-93-11 +32 (82) 274-93-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NETEPAVILJOEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NETEPAVILJOEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NETEPAVILJOEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NETEPAVILJOEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NETEPAVILJOEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NETEPAVILJOEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NETEPAVILJOEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NETEPAVILJOEN
Products information NETEPAVILJOEN

BTW identificatienummer (tax): BE04171752929
Ondernemingsnummer: 3711151123
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type de Cuisine: Tavernes.. Type de Parc: Parcs de Récréation.. Types d'Installations: Golfs Miniatures,Piscines en Plein Air.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: LUNA-PARKS AND PARCS DE R?CR?ATION. CAF?S. INSTALLATIONS AND TERRAINS DE SPORT HORS CENTRES SPORTIFS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NETEPAVILJOEN
(Get full report from official database of BE for NETEPAVILJOEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NETEPAVILJOEN
Addition kinds of activities for NETEPAVILJOEN

599400. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
24480301. Skids, wood | Skids, wood
30690607. Rug rugverbindingen, latex | Rug backing compounds, latex
36510113. platenspelers | Phonographs
38430212. Tanden, kunstmatig (niet gemaakt in tandheelkundige laboratoria) | Teeth, artificial (not made in dental laboratories)
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction

Werken bij NETEPAVILJOEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NETEPAVILJOEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NETEPAVILJOEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NETEPAVILJOEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van NETEPAVILJOEN in sociale netwerken
Look for responds of NETEPAVILJOEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NETEPAVILJOEN. Laat een reactie achter voor NETEPAVILJOEN. NETEPAVILJOEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NETEPAVILJOEN. Leave a respond for NETEPAVILJOEN. NETEPAVILJOEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NETEPAVILJOEN op de google maps. Adres en contacten NETEPAVILJOEN
Location of NETEPAVILJOEN on the google maps. Address and contacts of NETEPAVILJOEN

Andere gerelateerde bedrijven als come NETEPAVILJOEN NETEPAVILJOEN: Mestdagh W | ECOLE DE NATATION WAREM. | OMER JOOSSENS | FA. CLAUWAERT & CLAUWAERT | LABO VAN LINT LUC

Other related companies as NETEPAVILJOEN: Mestdagh W | ECOLE DE NATATION WAREM. | OMER JOOSSENS | FA. CLAUWAERT & CLAUWAERT | LABO VAN LINT LUC

NETEPAVILJOEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NETEPAVILJOEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04171752929. Het bedrijf NETEPAVILJOEN bevindt zich op het adres: VORSELAARSEBAAN; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: LUNA-PARKS AND PARCS DE R?CR?ATION. CAF?S. INSTALLATIONS AND TERRAINS DE SPORT HORS CENTRES SPORTIFS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes.. Type de Parc: Parcs de Récréation.. Types d'Installations: Golfs Miniatures,Piscines en Plein Air..
De hoofdactiviteit van NETEPAVILJOEN is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NETEPAVILJOEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NETEPAVILJOEN, openstaande posities, locatie van NETEPAVILJOEN op de kaart.

NETEPAVILJOEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is NETEPAVILJOEN, company assigned to the tax number BE04171752929. The company NETEPAVILJOEN is located at the address: VORSELAARSEBAAN; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: LUNA-PARKS AND PARCS DE R?CR?ATION. CAF?S. INSTALLATIONS AND TERRAINS DE SPORT HORS CENTRES SPORTIFS. List of products are Type de Cuisine: Tavernes.. Type de Parc: Parcs de Récréation.. Types d'Installations: Golfs Miniatures,Piscines en Plein Air..
The main activity of NETEPAVILJOEN is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NETEPAVILJOEN is not available. You also can look at reviews of NETEPAVILJOEN, open positions, location of NETEPAVILJOEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NETEPAVILJOEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NETEPAVILJOEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NETEPAVILJOEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NETEPAVILJOEN, employees, financial statistics.