ADRIENNE ET YVES

Contactgegevens ADRIENNE ET YVES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADRIENNE ET YVES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADRIENNE ET YVES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE BROUSTEN 26; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24250905 (+32-24250905) 24250905 (+32-24250905)

Fax (fax): +32 (53) 899-29-79 +32 (53) 899-29-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADRIENNE ET YVES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADRIENNE ET YVES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADRIENNE ET YVES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADRIENNE ET YVES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADRIENNE ET YVES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADRIENNE ET YVES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADRIENNE ET YVES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADRIENNE ET YVES
Products information ADRIENNE ET YVES

BTW identificatienummer (tax): BE04424438476
Ondernemingsnummer: 2794891357
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Fran?aise. Restaurants avec spectacle: Soirées cabaret.. Types de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADRIENNE ET YVES
(Get full report from official database of BE for ADRIENNE ET YVES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADRIENNE ET YVES
Addition kinds of activities for ADRIENNE ET YVES

495903. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
35590301. Onderhoudsmiddelen voor auto's | Automotive maintenance equipment
35650207. Wikkelmachines | Wrapping machines
50999909. Portretten | Portraits
72190200. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair
72190402. Franse handwas | French hand laundry

Werken bij ADRIENNE ET YVES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADRIENNE ET YVES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADRIENNE ET YVES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADRIENNE ET YVES. Looking for open vacancies in other companies

  • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

  • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van ADRIENNE ET YVES in sociale netwerken
Look for responds of ADRIENNE ET YVES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADRIENNE ET YVES. Laat een reactie achter voor ADRIENNE ET YVES. ADRIENNE ET YVES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADRIENNE ET YVES. Leave a respond for ADRIENNE ET YVES. ADRIENNE ET YVES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADRIENNE ET YVES op de google maps. Adres en contacten ADRIENNE ET YVES
Location of ADRIENNE ET YVES on the google maps. Address and contacts of ADRIENNE ET YVES

Andere gerelateerde bedrijven als come ADRIENNE ET YVES ADRIENNE ET YVES: FLPAULUS HENRI EN ZONEN NV | ROGIER DEWAELE | UNIZO MIDDENST. WESTERLO | JOZEF VAN HEIRSTRAETEN | Allington Fran?oise

Other related companies as ADRIENNE ET YVES: FLPAULUS HENRI EN ZONEN NV | ROGIER DEWAELE | UNIZO MIDDENST. WESTERLO | JOZEF VAN HEIRSTRAETEN | Allington Fran?oise

ADRIENNE ET YVES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADRIENNE ET YVES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04424438476. Het bedrijf ADRIENNE ET YVES bevindt zich op het adres: AVENUE BROUSTEN 26; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 326,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Fran?aise. Restaurants avec spectacle: Soirées cabaret.. Types de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van ADRIENNE ET YVES is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADRIENNE ET YVES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADRIENNE ET YVES, openstaande posities, locatie van ADRIENNE ET YVES op de kaart.

ADRIENNE ET YVES is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADRIENNE ET YVES, company assigned to the tax number BE04424438476. The company ADRIENNE ET YVES is located at the address: AVENUE BROUSTEN 26; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 326,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Fran?aise. Restaurants avec spectacle: Soirées cabaret.. Types de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of ADRIENNE ET YVES is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADRIENNE ET YVES is not available. You also can look at reviews of ADRIENNE ET YVES, open positions, location of ADRIENNE ET YVES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADRIENNE ET YVES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADRIENNE ET YVES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADRIENNE ET YVES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADRIENNE ET YVES, employees, financial statistics.