TAVERNE LE LUXEMBOURG

Contactgegevens TAVERNE LE LUXEMBOURG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE LE LUXEMBOURG: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE LE LUXEMBOURG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE ALBERT IER 2; 5580; ROCHEFORT, België

Telefoon (phone): 84213168 (+32-84213168) 84213168 (+32-84213168)

Fax (fax): +32 (19) 165-29-50 +32 (19) 165-29-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE LE LUXEMBOURG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE LE LUXEMBOURG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE LE LUXEMBOURG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE LE LUXEMBOURG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE LE LUXEMBOURG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE LE LUXEMBOURG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE LE LUXEMBOURG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE LE LUXEMBOURG
Products information TAVERNE LE LUXEMBOURG

BTW identificatienummer (tax): BE06047943115
Ondernemingsnummer: 6807922363
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Type de Cuisine: Bars & Brasseries.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: H?TELS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE LE LUXEMBOURG
(Get full report from official database of BE for TAVERNE LE LUXEMBOURG)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE LE LUXEMBOURG
Addition kinds of activities for TAVERNE LE LUXEMBOURG

20790104. Mout margarine | Nut margarine
31499902. Ballet slippers | Ballet slippers
35890207. Stofzuigers en veegmachines, elektrisch: industrieel | Vacuum cleaners and sweepers, electric: industrial
43110000. Ons. | U.s. postal service
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller
86610128. heiligdommen | Shrines

Werken bij TAVERNE LE LUXEMBOURG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE LE LUXEMBOURG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE LE LUXEMBOURG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE LE LUXEMBOURG. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoegaarden (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Hoegaarden en omgeving

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in AARTSELAAR/SCHELLE/NIEL - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

  • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis Projects

    Type: Vaste Job

    Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

Zoek naar antwoorden van TAVERNE LE LUXEMBOURG in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE LE LUXEMBOURG in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE LE LUXEMBOURG. Laat een reactie achter voor TAVERNE LE LUXEMBOURG. TAVERNE LE LUXEMBOURG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE LE LUXEMBOURG. Leave a respond for TAVERNE LE LUXEMBOURG. TAVERNE LE LUXEMBOURG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE LE LUXEMBOURG op de google maps. Adres en contacten TAVERNE LE LUXEMBOURG
Location of TAVERNE LE LUXEMBOURG on the google maps. Address and contacts of TAVERNE LE LUXEMBOURG

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE LE LUXEMBOURG TAVERNE LE LUXEMBOURG: Building Work Services SPRL | Domange C | RENE BOUFFIOULX | PHARMACIES DE GARDE | Vuylsteke NV

Other related companies as TAVERNE LE LUXEMBOURG: Building Work Services SPRL | Domange C | RENE BOUFFIOULX | PHARMACIES DE GARDE | Vuylsteke NV

TAVERNE LE LUXEMBOURG is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE LE LUXEMBOURG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06047943115. Het bedrijf TAVERNE LE LUXEMBOURG bevindt zich op het adres: PLACE ALBERT IER 2; 5580; ROCHEFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: H?TELS. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
De hoofdactiviteit van TAVERNE LE LUXEMBOURG is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE LE LUXEMBOURG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE LE LUXEMBOURG, openstaande posities, locatie van TAVERNE LE LUXEMBOURG op de kaart.

TAVERNE LE LUXEMBOURG is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE LE LUXEMBOURG, company assigned to the tax number BE06047943115. The company TAVERNE LE LUXEMBOURG is located at the address: PLACE ALBERT IER 2; 5580; ROCHEFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: H?TELS. List of products are Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
The main activity of TAVERNE LE LUXEMBOURG is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE LE LUXEMBOURG is not available. You also can look at reviews of TAVERNE LE LUXEMBOURG, open positions, location of TAVERNE LE LUXEMBOURG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE LE LUXEMBOURG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE LE LUXEMBOURG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE LE LUXEMBOURG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE LE LUXEMBOURG, employees, financial statistics.