HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE
Private companiesUnited States Postal Service • HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE

Contactgegevens HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PETIT COO 1; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 80684078 (+32-80684078) 80684078 (+32-80684078)

Fax (fax): +32 (84) 697-20-44 +32 (84) 697-20-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE
Products information HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE

BTW identificatienummer (tax): BE08031799316
Ondernemingsnummer: 8966461181
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 489,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Gamme de prix: 37 - 62 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: H?TELS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE
(Get full report from official database of BE for HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE
Addition kinds of activities for HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE

349201. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
349300. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
23250201. Shorts (outerwear): mannen, jongeren en jongens | Shorts (outerwear): men's, youths', and boys'
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground
67999900. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec

Werken bij HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Flexibele magazijnier | Opglabbeek | 2 ploegen of nacht (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar magazijniers voor het scannen en omwikkelen van producten. Ook sta je in voor het stapelen van paletten.

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Service Technieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de service, het onderhoud en herstelling van de windturbines. Je voert de controle uit van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische reparaties uit Je kan een gedetailleerd verslag opmaken

  • Onderhoudstechnieker (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van de elektrische machines en installaties. Dit kan gaan van een slijpschijf tot een compressor, heftruck,...

  • Werkleider - recyclage elektrische toestellen - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kortrijk zoeken wij een werkleider met technische kennis.  Je neemt de leiding over een groep werknemers. Jouw takenpakket : Je maakt de werkplanning op. Je zorgt voor een goed verloop van het productieproces en zorgt voor een kwalitatief eindproduct. Je werknemers coachen. Je staat in voor de administratie van de productie. Daarnaast ben je niet bang om geregeld zelf de handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Loenhout (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE. Laat een reactie achter voor HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE. HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE. Leave a respond for HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE. HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE op de google maps. Adres en contacten HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE
Location of HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE on the google maps. Address and contacts of HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE: FLBREUGELKAAS NV | L'ATELIER H. | De Bosschere S | J. CARLIER | R.C.N.M.L.

Other related companies as HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE: FLBREUGELKAAS NV | L'ATELIER H. | De Bosschere S | J. CARLIER | R.C.N.M.L.

HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08031799316. Het bedrijf HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE bevindt zich op het adres: PETIT COO 1; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 489,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: H?TELS. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 37 - 62 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
De hoofdactiviteit van HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE, openstaande posities, locatie van HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE op de kaart.

HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE, company assigned to the tax number BE08031799316. The company HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE is located at the address: PETIT COO 1; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 489,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: H?TELS. List of products are Gamme de prix: 37 - 62 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse..
The main activity of HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE is not available. You also can look at reviews of HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE, open positions, location of HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL-RESTAURANT VAL DE LA CASCADE, employees, financial statistics.