HOTEL MIRAMAR

Contactgegevens HOTEL MIRAMAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL MIRAMAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL MIRAMAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEDIJK 169; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50412949 (+32-50412949) 50412949 (+32-50412949)

Fax (fax): +32 (51) 602-71-94 +32 (51) 602-71-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL MIRAMAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL MIRAMAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL MIRAMAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL MIRAMAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL MIRAMAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL MIRAMAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL MIRAMAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL MIRAMAR
Products information HOTEL MIRAMAR

BTW identificatienummer (tax): BE01744873046
Ondernemingsnummer: 7502532958
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 452,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: H?TELS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL MIRAMAR
(Get full report from official database of BE for HOTEL MIRAMAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL MIRAMAR
Addition kinds of activities for HOTEL MIRAMAR

22950106. Waterdichtende stoffen, behalve rubberen | Waterproofing fabrics, except rubberizing
32720702. Bouwmaterialen, met uitzondering van blok of steen: beton | Building materials, except block or brick: concrete
38230500. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
50149901. Autobanden en buizen | Automobile tires and tubes
87310205. Industrieel laboratorium, behalve het testen | Industrial laboratory, except testing

Werken bij HOTEL MIRAMAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL MIRAMAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL MIRAMAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL MIRAMAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Ternat zijn we op zoek naar dynamische Orderpicker/sorteerder (m/v). Als orderpicker/sorteerder, zorg je ervoor dat bestellingen en pakketen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van verschillende medewerker en dit in één van de verschillende ploegen. - Ochtend: 6u tot 14u - Nacht: 17u tot 1u Of halftijds: 9-14u of 3u tot 7u

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwerkerken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MECHELEN – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van HOTEL MIRAMAR in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL MIRAMAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL MIRAMAR. Laat een reactie achter voor HOTEL MIRAMAR. HOTEL MIRAMAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL MIRAMAR. Leave a respond for HOTEL MIRAMAR. HOTEL MIRAMAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL MIRAMAR op de google maps. Adres en contacten HOTEL MIRAMAR
Location of HOTEL MIRAMAR on the google maps. Address and contacts of HOTEL MIRAMAR

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL MIRAMAR HOTEL MIRAMAR: FORTIS | T' NOORDEN | D'HALVE MAENE | TRUANT | Fenics

Other related companies as HOTEL MIRAMAR: FORTIS | T' NOORDEN | D'HALVE MAENE | TRUANT | Fenics

HOTEL MIRAMAR is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL MIRAMAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01744873046. Het bedrijf HOTEL MIRAMAR bevindt zich op het adres: ZEEDIJK 169; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 452,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: H?TELS. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van HOTEL MIRAMAR is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL MIRAMAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL MIRAMAR, openstaande posities, locatie van HOTEL MIRAMAR op de kaart.

HOTEL MIRAMAR is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL MIRAMAR, company assigned to the tax number BE01744873046. The company HOTEL MIRAMAR is located at the address: ZEEDIJK 169; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 452,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: H?TELS. List of products are Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of HOTEL MIRAMAR is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL MIRAMAR is not available. You also can look at reviews of HOTEL MIRAMAR, open positions, location of HOTEL MIRAMAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL MIRAMAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL MIRAMAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL MIRAMAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL MIRAMAR, employees, financial statistics.