VAN KERSCHAVER MARNIX

Contactgegevens VAN KERSCHAVER MARNIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN KERSCHAVER MARNIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN KERSCHAVER MARNIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brielstraat 89 9990 Maldegem, België

Telefoon (phone): +32 (53) 273-10-68 +32 (53) 273-10-68

Fax (fax): +32 (9) 464-29-64 +32 (9) 464-29-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN KERSCHAVER MARNIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN KERSCHAVER MARNIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN KERSCHAVER MARNIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN KERSCHAVER MARNIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN KERSCHAVER MARNIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN KERSCHAVER MARNIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN KERSCHAVER MARNIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN KERSCHAVER MARNIX
Products information VAN KERSCHAVER MARNIX

BTW identificatienummer (tax): BE01927795410
Ondernemingsnummer: 5587066650
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in VAN KERSCHAVER MARNIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN KERSCHAVER MARNIX
(Get full report from official database of BE for VAN KERSCHAVER MARNIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN KERSCHAVER MARNIX
Addition kinds of activities for VAN KERSCHAVER MARNIX

142299. Gebroken en gebroken kalksteen, anders | Crushed and broken limestone, nec
729905. Facility verhuur en feestplanning diensten | Facility rental and party planning services
28790105. Uitroeiende producten, voor huishoudelijk of industrieel gebruik | Exterminating products, for household or industrial use
30890309. Platte panelen, kunststoffen | Flat panels, plastics
34849905. Pyrotechnische pistolen en projectoren | Pyrotechnic pistols and projectors
35729900. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
36299901. Spuitmachines, elektrisch | Blasting machines, electrical
38250331. Watt-uur meter, elektrisch | Watt-hour meters, electrical
57319909. Televisietoestellen | Television sets

Werken bij VAN KERSCHAVER MARNIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN KERSCHAVER MARNIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN KERSCHAVER MARNIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN KERSCHAVER MARNIX. Looking for open vacancies in other companies

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • Stikster/stikker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

  • Orderpicker M/V Late ploeg in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vooraanstaande onderneming op gebied van voeiding en horecamateriaal, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en flexibele orderpicker M/V. Je staat in voor het klaarzetten van klantenbestellingen. Dit kan zijn op de afdeling groenten  & fruit, zuivelafdeling, diepvries, ... Je werkt van maandag tot donderdag van 12u00 - 20u00 en op vrijdag van 10u00 - 18u00.

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Informaticus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

Zoek naar antwoorden van VAN KERSCHAVER MARNIX in sociale netwerken
Look for responds of VAN KERSCHAVER MARNIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN KERSCHAVER MARNIX. Laat een reactie achter voor VAN KERSCHAVER MARNIX. VAN KERSCHAVER MARNIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN KERSCHAVER MARNIX. Leave a respond for VAN KERSCHAVER MARNIX. VAN KERSCHAVER MARNIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN KERSCHAVER MARNIX op de google maps. Adres en contacten VAN KERSCHAVER MARNIX
Location of VAN KERSCHAVER MARNIX on the google maps. Address and contacts of VAN KERSCHAVER MARNIX

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN KERSCHAVER MARNIX VAN KERSCHAVER MARNIX: BBL | JULIEN DE PETTER | GARAGE FLANDROY SPRL | DE HEERSER | DEBAL MARC & WERNER

Other related companies as VAN KERSCHAVER MARNIX: BBL | JULIEN DE PETTER | GARAGE FLANDROY SPRL | DE HEERSER | DEBAL MARC & WERNER

VAN KERSCHAVER MARNIX is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN KERSCHAVER MARNIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01927795410. Het bedrijf VAN KERSCHAVER MARNIX bevindt zich op het adres: Brielstraat 89 9990 Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 566,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in VAN KERSCHAVER MARNIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN KERSCHAVER MARNIX is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN KERSCHAVER MARNIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN KERSCHAVER MARNIX, openstaande posities, locatie van VAN KERSCHAVER MARNIX op de kaart.

VAN KERSCHAVER MARNIX is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN KERSCHAVER MARNIX, company assigned to the tax number BE01927795410. The company VAN KERSCHAVER MARNIX is located at the address: Brielstraat 89 9990 Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 566,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in VAN KERSCHAVER MARNIX were not found.
The main activity of VAN KERSCHAVER MARNIX is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN KERSCHAVER MARNIX is not available. You also can look at reviews of VAN KERSCHAVER MARNIX, open positions, location of VAN KERSCHAVER MARNIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN KERSCHAVER MARNIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN KERSCHAVER MARNIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN KERSCHAVER MARNIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN KERSCHAVER MARNIX, employees, financial statistics.