MAN FAT

Contactgegevens MAN FAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAN FAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAN FAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEUWLANTSTRAAT 137; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33264888 (+32-33264888) 33264888 (+32-33264888)

Fax (fax): +32 (60) 593-16-76 +32 (60) 593-16-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAN FAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAN FAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAN FAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAN FAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAN FAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAN FAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAN FAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAN FAT
Products information MAN FAT

BTW identificatienummer (tax): BE07010620117
Ondernemingsnummer: 4686737060
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAN FAT
(Get full report from official database of BE for MAN FAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAN FAT
Addition kinds of activities for MAN FAT

16110202. Betonbouw: wegen, snelwegen, trottoirs, enz. | Concrete construction: roads, highways, sidewalks, etc.
49119901. Distributie, elektrische stroom | Distribution, electric power
50499904. Apparatuur en accessoires voor metalen locaties | Metal locating equipment and accessories
50849900. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
52510104. Gereedschap, kracht | Tools, power
61110000. Federale en federale gesponsorde kredietbureaus | Federal and federally sponsored credit agencies
80110501. allergoloog | Allergist

Werken bij MAN FAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAN FAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAN FAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAN FAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Beernem - Oostkamp (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van MAN FAT in sociale netwerken
Look for responds of MAN FAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAN FAT. Laat een reactie achter voor MAN FAT. MAN FAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAN FAT. Leave a respond for MAN FAT. MAN FAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAN FAT op de google maps. Adres en contacten MAN FAT
Location of MAN FAT on the google maps. Address and contacts of MAN FAT

Andere gerelateerde bedrijven als come MAN FAT MAN FAT: TEAROOM VIVALDI | Elaut L | KING | MAISON MOTOR SPORTS | D'HONDT R

Other related companies as MAN FAT: TEAROOM VIVALDI | Elaut L | KING | MAISON MOTOR SPORTS | D'HONDT R

MAN FAT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAN FAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07010620117. Het bedrijf MAN FAT bevindt zich op het adres: LEEUWLANTSTRAAT 137; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise..
De hoofdactiviteit van MAN FAT is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAN FAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAN FAT, openstaande posities, locatie van MAN FAT op de kaart.

MAN FAT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAN FAT, company assigned to the tax number BE07010620117. The company MAN FAT is located at the address: LEEUWLANTSTRAAT 137; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise..
The main activity of MAN FAT is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAN FAT is not available. You also can look at reviews of MAN FAT, open positions, location of MAN FAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAN FAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAN FAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAN FAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAN FAT, employees, financial statistics.