LA GRANDE MURAILLE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • LA GRANDE MURAILLE
Private companiesRailroad Transportation • LA GRANDE MURAILLE

Contactgegevens LA GRANDE MURAILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA GRANDE MURAILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA GRANDE MURAILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VILLAGE 140; 7390; QUAREGNON, België

Telefoon (phone): 65781588 (+32-65781588) 65781588 (+32-65781588)

Fax (fax): +32 (53) 542-99-22 +32 (53) 542-99-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA GRANDE MURAILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA GRANDE MURAILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA GRANDE MURAILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA GRANDE MURAILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA GRANDE MURAILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA GRANDE MURAILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA GRANDE MURAILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA GRANDE MURAILLE
Products information LA GRANDE MURAILLE

BTW identificatienummer (tax): BE06059204101
Ondernemingsnummer: 1406219482
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA GRANDE MURAILLE
(Get full report from official database of BE for LA GRANDE MURAILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA GRANDE MURAILLE
Addition kinds of activities for LA GRANDE MURAILLE

729908. Steekdiensten | Stitching services
28340602. smeersels | Liniments
51370202. Lingerie | Lingerie
65120203. Winkelcentrum, regionaal (300.000-1.000.000 m²) | Shopping center, regional (300,000-1,000,000 sq ft)
70410101. Pension, broederschap en meid | Boarding house, fraternity and sorority
73789900. Computer onderhoud en reparatie, nec | Computer maintenance and repair, nec

Werken bij LA GRANDE MURAILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA GRANDE MURAILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA GRANDE MURAILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA GRANDE MURAILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Verkopers met passie voor pure sales! (team antwerp) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ZaZoe Solar and Energy

    Type: Vaste Job

    Zazoe Solar and Energy is op zoek naar (young) potentials met een hart voor groene energie en een passie voor sales. Wij werken samen met dé groenste energieleverancier van België en met dé topproducent van zonnepanelen wereldwijd. Zou je graag je eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van sales en ben je op zoek naar het juiste bedrijf? Wij coachen jou, voorzien je van toffe collega's en helpen je op de weg naar succes. Solliciteer nu!

  • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: B FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

  • Thuisverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    verzorging van patiënten aan huis ouderenzorg palliatieve zorgen wondverzorging ....

Zoek naar antwoorden van LA GRANDE MURAILLE in sociale netwerken
Look for responds of LA GRANDE MURAILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA GRANDE MURAILLE. Laat een reactie achter voor LA GRANDE MURAILLE. LA GRANDE MURAILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA GRANDE MURAILLE. Leave a respond for LA GRANDE MURAILLE. LA GRANDE MURAILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA GRANDE MURAILLE op de google maps. Adres en contacten LA GRANDE MURAILLE
Location of LA GRANDE MURAILLE on the google maps. Address and contacts of LA GRANDE MURAILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA GRANDE MURAILLE LA GRANDE MURAILLE: HUIS KIVERPAN | Spider Solutions BVBA | BOUWWERKEN GOEMAERE | HEDWIG KERCKHOVE | PWA MELLE

Other related companies as LA GRANDE MURAILLE: HUIS KIVERPAN | Spider Solutions BVBA | BOUWWERKEN GOEMAERE | HEDWIG KERCKHOVE | PWA MELLE

LA GRANDE MURAILLE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA GRANDE MURAILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06059204101. Het bedrijf LA GRANDE MURAILLE bevindt zich op het adres: RUE DU VILLAGE 140; 7390; QUAREGNON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 796,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise..
De hoofdactiviteit van LA GRANDE MURAILLE is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA GRANDE MURAILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA GRANDE MURAILLE, openstaande posities, locatie van LA GRANDE MURAILLE op de kaart.

LA GRANDE MURAILLE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA GRANDE MURAILLE, company assigned to the tax number BE06059204101. The company LA GRANDE MURAILLE is located at the address: RUE DU VILLAGE 140; 7390; QUAREGNON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 796,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Chinoise.. Types de Cuisine: Chinoise..
The main activity of LA GRANDE MURAILLE is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LA GRANDE MURAILLE is not available. You also can look at reviews of LA GRANDE MURAILLE, open positions, location of LA GRANDE MURAILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA GRANDE MURAILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA GRANDE MURAILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA GRANDE MURAILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA GRANDE MURAILLE, employees, financial statistics.