GRILL SAINT PAUL

Contactgegevens GRILL SAINT PAUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRILL SAINT PAUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRILL SAINT PAUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-PAUL 39; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42210202 (+32-42210202) 42210202 (+32-42210202)

Fax (fax): +32 (68) 952-11-48 +32 (68) 952-11-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRILL SAINT PAUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRILL SAINT PAUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRILL SAINT PAUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRILL SAINT PAUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRILL SAINT PAUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRILL SAINT PAUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRILL SAINT PAUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRILL SAINT PAUL
Products information GRILL SAINT PAUL

BTW identificatienummer (tax): BE05099273681
Ondernemingsnummer: 7039184570
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Gamme de prix: < 12.5 Euros. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Italienne,Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Salles de fêtes. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Services: Service Traiteur,Chiens Admis.. Types de Cuisine: Italienne,Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens. Services: Ouverture Nocturne Tardive.. Types de Cuisine: Pizzas. Types de Repas: Plats Végétariens. Services: Accès pour Moins Valides,Consommation sur Place,Ouverture Nocturne Tardive.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRILL SAINT PAUL
(Get full report from official database of BE for GRILL SAINT PAUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRILL SAINT PAUL
Addition kinds of activities for GRILL SAINT PAUL

352305. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
26550000. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
33560203. Platinumgroepmetalen: rollen, tekenen of extruderen | Platinum group metals: rolling, drawing, or extruding
35940202. Motoren: hydraulisch, vloeibaar vermogen of lucht | Motors: hydraulic, fluid power, or air
38230400. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
45810301. Luchthaven | Airport
56119902. Kleding, mannetje: elke dag, behalve kostuums en sportkleding | Clothing, male: everyday, except suits and sportswear
75490100. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services
83610101. Jongens 'steden | Boys' towns

Werken bij GRILL SAINT PAUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRILL SAINT PAUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRILL SAINT PAUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRILL SAINT PAUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • Chauffeur (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

  • Operator Erembodegem (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator heb je deze taken: Aanvraag van nodige grondstoffen bij het magazijn; Instaan voor de bediening van productiemachines voor het stansen van dichtingen uit plastic- of rubberband; Zelfstandig de productieparameters instellen, met behulp van de gegevens op het werkblad; Klaarzetten van de rollen op de machines en wegnemen van de webbing (= gepunchte ‘lege’ rollen); Plaatsen en wegnemen van de dozen aan de machines; Controle uitvoeren op de productie; Instaan voor de verpakking en de etikettering van de dichting; Meerdere persen tegelijkertijd in productie houden, wanneer nodig. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Erembodegem die gespecialiseerd is in de realisatie van kunststofproducten zijn we op zoek naar een Operator.

  • VOLTIJDS VERKOOPSTER BAKKERIJ (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij in de regio Lede zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster met een eerste ervaring in de verkoop. Een greep uit jouw takenpakket: Het bedienen van klanten in de winkel. Het afrekenen van boodschappen. Opnemen en klaarzetten van bestellingen. ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studierelevante bijbaan logistiek - Wielsbeke - min 1 dag per week (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je masterstudent en gebeten door logistiek en supply chain? Wil je graag ervaring opdoen gedurende 1 of meerdere dagen per week? Description of a challenging study relevant student job (incl. estimated duration) Depending on when the SRBB can start one of the below projects will be handled -Build a re-usable template so we know what the drops will be in our finished product range based on the geo information and floor product life (60h) -Improving our forecast quality based on above mentioned template (40h) -WH layout optimalisation (100h) -WH picking costs : split-up between the different S&OP groups (40h)

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

Zoek naar antwoorden van GRILL SAINT PAUL in sociale netwerken
Look for responds of GRILL SAINT PAUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRILL SAINT PAUL. Laat een reactie achter voor GRILL SAINT PAUL. GRILL SAINT PAUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRILL SAINT PAUL. Leave a respond for GRILL SAINT PAUL. GRILL SAINT PAUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRILL SAINT PAUL op de google maps. Adres en contacten GRILL SAINT PAUL
Location of GRILL SAINT PAUL on the google maps. Address and contacts of GRILL SAINT PAUL

Andere gerelateerde bedrijven als come GRILL SAINT PAUL GRILL SAINT PAUL: FUNةRAILLES LINTHOUT | Ge-Art Design | BASISSCHOOL | VRIJE LAGERE SCHOOL | Galun nv

Other related companies as GRILL SAINT PAUL: FUNةRAILLES LINTHOUT | Ge-Art Design | BASISSCHOOL | VRIJE LAGERE SCHOOL | Galun nv

GRILL SAINT PAUL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRILL SAINT PAUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05099273681. Het bedrijf GRILL SAINT PAUL bevindt zich op het adres: RUE SAINT-PAUL 39; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Gamme de prix: < 12.5 Euros. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Italienne,Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Salles de fêtes. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Services: Service Traiteur,Chiens Admis.. Types de Cuisine: Italienne,Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens. Services: Ouverture Nocturne Tardive.. Types de Cuisine: Pizzas. Types de Repas: Plats Végétariens. Services: Accès pour Moins Valides,Consommation sur Place,Ouverture Nocturne Tardive..
De hoofdactiviteit van GRILL SAINT PAUL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRILL SAINT PAUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRILL SAINT PAUL, openstaande posities, locatie van GRILL SAINT PAUL op de kaart.

GRILL SAINT PAUL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRILL SAINT PAUL, company assigned to the tax number BE05099273681. The company GRILL SAINT PAUL is located at the address: RUE SAINT-PAUL 39; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Gamme de prix: < 12.5 Euros. Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Italienne,Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Salles de fêtes. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Services: Service Traiteur,Chiens Admis.. Types de Cuisine: Italienne,Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens. Services: Ouverture Nocturne Tardive.. Types de Cuisine: Pizzas. Types de Repas: Plats Végétariens. Services: Accès pour Moins Valides,Consommation sur Place,Ouverture Nocturne Tardive..
The main activity of GRILL SAINT PAUL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GRILL SAINT PAUL is not available. You also can look at reviews of GRILL SAINT PAUL, open positions, location of GRILL SAINT PAUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRILL SAINT PAUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRILL SAINT PAUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRILL SAINT PAUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRILL SAINT PAUL, employees, financial statistics.