FRITUUR JULES & MARIA

Contactgegevens FRITUUR JULES & MARIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR JULES & MARIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR JULES & MARIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PALEISSTRAAT 138; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32387755 32387755

Fax (fax): +32 (84) 804-30-59 +32 (84) 804-30-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR JULES & MARIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR JULES & MARIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR JULES & MARIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR JULES & MARIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR JULES & MARIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR JULES & MARIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR JULES & MARIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR JULES & MARIA
Products information FRITUUR JULES & MARIA

BTW identificatienummer (tax): BE02196685791
Ondernemingsnummer: 9190307617
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Type de Cuisine: Belge.. Types de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR JULES & MARIA
(Get full report from official database of BE for FRITUUR JULES & MARIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR JULES & MARIA
Addition kinds of activities for FRITUUR JULES & MARIA

239900. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
394407. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
502301. Keukengerei | Kitchenware
504600. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
35240200. Tuinmaaiers en toebehoren | Lawn and garden mowers and accessories
37149910. Winter fronts, motorvoertuig | Winter fronts, motor vehicle
50939903. Flessen, afval | Bottles, waste
51940202. Snuif | Snuff
59419903. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
62890301. Wisselkantoren, commodity | Exchange clearinghouses, commodity

Werken bij FRITUUR JULES & MARIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR JULES & MARIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR JULES & MARIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR JULES & MARIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

  • Assistent projectleider HVAC (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: VERHERBRUGGHEN

    Type: Vaste Job

    Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie. Concreet heb je volgende verantwoordelijkheden: ➢ De projectleider heeft het eerste contact met de klant en op basis van een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving, doe je de calculatie en stel je een passende offerte op. ➢ Je koopt op vraag van de projectleider het nodige materiaal aan, volgt de werkzaamheden op en bent een aanspreekpunt voor de verschillende ploegen monteurs.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van FRITUUR JULES & MARIA in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR JULES & MARIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR JULES & MARIA. Laat een reactie achter voor FRITUUR JULES & MARIA. FRITUUR JULES & MARIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR JULES & MARIA. Leave a respond for FRITUUR JULES & MARIA. FRITUUR JULES & MARIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR JULES & MARIA op de google maps. Adres en contacten FRITUUR JULES & MARIA
Location of FRITUUR JULES & MARIA on the google maps. Address and contacts of FRITUUR JULES & MARIA

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR JULES & MARIA FRITUUR JULES & MARIA: HUIS TOYLLY | FRITUUR HET FONTEINTJE | SHANTHI DE TILLESSE | Huisbrouwerij De Brugse Bierkaai | GEERT DEWITTE

Other related companies as FRITUUR JULES & MARIA: HUIS TOYLLY | FRITUUR HET FONTEINTJE | SHANTHI DE TILLESSE | Huisbrouwerij De Brugse Bierkaai | GEERT DEWITTE

FRITUUR JULES & MARIA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR JULES & MARIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02196685791. Het bedrijf FRITUUR JULES & MARIA bevindt zich op het adres: PALEISSTRAAT 138; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 453,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge.. Types de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van FRITUUR JULES & MARIA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR JULES & MARIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR JULES & MARIA, openstaande posities, locatie van FRITUUR JULES & MARIA op de kaart.

FRITUUR JULES & MARIA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR JULES & MARIA, company assigned to the tax number BE02196685791. The company FRITUUR JULES & MARIA is located at the address: PALEISSTRAAT 138; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 453,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Belge.. Types de Cuisine: Belge..
The main activity of FRITUUR JULES & MARIA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR JULES & MARIA is not available. You also can look at reviews of FRITUUR JULES & MARIA, open positions, location of FRITUUR JULES & MARIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR JULES & MARIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR JULES & MARIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR JULES & MARIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR JULES & MARIA, employees, financial statistics.