CHINA PAVILION

Contactgegevens CHINA PAVILION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHINA PAVILION: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHINA PAVILION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTORIESTRAAT 45; 3128; BAAL (TREMELO), België

Telefoon (phone): 16537703 (+32-16537703) 16537703 (+32-16537703)

Fax (fax): +32 (71) 137-91-91 +32 (71) 137-91-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHINA PAVILION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHINA PAVILION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHINA PAVILION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHINA PAVILION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHINA PAVILION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHINA PAVILION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHINA PAVILION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHINA PAVILION
Products information CHINA PAVILION

BTW identificatienummer (tax): BE05155578613
Ondernemingsnummer: 7030670166
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types de Cuisine: Végétarienne,Chinoise. Types de Repas: Lunch,D?ner,Plats Végétariens. Services: Zones Non Fumeurs,Consommation sur Place.. Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Végétarienne,Cantonaise,Chinoise. Restaurants avec spectacle: Soirées Karaoké,Spectacles de Travestis. Types de Repas: Lunch,D?ner,A Volonté. Aménagements & Services: Parking,Accès pour Les Moins Valides,Feu Ouvert,Jardin,Terrasse,Zones Non Fumeurs,Air Conditionné,Salles de fêtes. Cadre & Atmosphère: Affaire,Sympathique,Romantique. Services: Service Traiteur,Enfants Admis,Vente de Cigarettes. Tenue Conseillée: Libre.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHINA PAVILION
(Get full report from official database of BE for CHINA PAVILION)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHINA PAVILION
Addition kinds of activities for CHINA PAVILION

02919901. Dierspecialisatie boerderij, algemeen | Animal specialty farm, general
23110103. Kostuums, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Suits, men's and boys': made from purchased materials
26750104. Waterdicht karton: gemaakt van aangekochte materialen | Waterproof cardboard: made from purchased materials
28619901. Houtskool, behalve geactiveerd | Charcoal, except activated
34969908. Gas lasstaafjes | Gas welding rods
39449908. Hobby paarden | Hobby horses
73190204. Winkelen nieuws, reclame en distributie service | Shopping news, advertising and distributing service
75399900. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec

Werken bij CHINA PAVILION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHINA PAVILION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHINA PAVILION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHINA PAVILION. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • MAGAZIJNIER FARMASECTOR 3 PLOEGEN (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: orderpicken uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zwevegem 16 u per week (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Zwevegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient af en toe eens gekookt te worden voor dit drukbezette gastgezin.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

  • KRAANMAN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: DEGRO

    Type: Vaste Job

    U voert allerhande kraanwerken uit. Occasioneel moet u wat helpen met handwerk.

  • BEHEERDER VAN RESIDENTIELE MEDE-EIGENDOMMEN - LAMY (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674724-inline.html?cid=Partner_VDAB Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Uitvoering van en/of toezicht op het geheel van gebruikelijke en legale verantwoordelijkheden die inherent zijn aan het beroep van een erkend vastgoedmakelaar/syndicus zoals contractueel is vastgelegd, waaronder hoofdzakelijk de volgende taken: De voorbereiding, de convocatie, de deelname en de opstelling van proces-verbalen van de algemene overlegvergaderingen en het beheer van adviezen; Het beheer van technische dossiers; Het beheer van administratieve dossiers; Het beheer van schadedossiers; Het beheer van betwistingen; Het toezicht op de werven en/of het vertegenwoordigen van de werkleider; En toezicht op algemene wijze van alle nuttige en noodzakelijke taken verbonden aan het vastgoedbeheer, zoals het een goede huisvader betaamt. Voor deze taken, beschikt de beheerder over de hulp van een assistente en een boekhouder Ervaring is gelijkaardige functie is vereist; Zeer goede kennis Frans en Nederlands, alle andere talen zijn een plus; Kennis van de software Word, Excel & Microsoft Office Outlook; Uitstekende zelfbeheersing, flexibel, autonoom, dynamisch, verzorgd voorkomen, sociaal en vooral zeer georganiseerd; Erkenning bij BIV is een plus

  • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van CHINA PAVILION in sociale netwerken
Look for responds of CHINA PAVILION in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHINA PAVILION. Laat een reactie achter voor CHINA PAVILION. CHINA PAVILION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHINA PAVILION. Leave a respond for CHINA PAVILION. CHINA PAVILION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHINA PAVILION op de google maps. Adres en contacten CHINA PAVILION
Location of CHINA PAVILION on the google maps. Address and contacts of CHINA PAVILION

Andere gerelateerde bedrijven als come CHINA PAVILION CHINA PAVILION: FILIP D'HAVE | De PC-Dokter BVBA | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | NOVO NORDISK/NOVO NORDISK PHARMA | Autolink S.A.

Other related companies as CHINA PAVILION: FILIP D'HAVE | De PC-Dokter BVBA | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | NOVO NORDISK/NOVO NORDISK PHARMA | Autolink S.A.

CHINA PAVILION is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHINA PAVILION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05155578613. Het bedrijf CHINA PAVILION bevindt zich op het adres: PASTORIESTRAAT 45; 3128; BAAL (TREMELO). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Végétarienne,Chinoise. Types de Repas: Lunch,D?ner,Plats Végétariens. Services: Zones Non Fumeurs,Consommation sur Place.. Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Végétarienne,Cantonaise,Chinoise. Restaurants avec spectacle: Soirées Karaoké,Spectacles de Travestis. Types de Repas: Lunch,D?ner,A Volonté. Aménagements & Services: Parking,Accès pour Les Moins Valides,Feu Ouvert,Jardin,Terrasse,Zones Non Fumeurs,Air Conditionné,Salles de fêtes. Cadre & Atmosphère: Affaire,Sympathique,Romantique. Services: Service Traiteur,Enfants Admis,Vente de Cigarettes. Tenue Conseillée: Libre..
De hoofdactiviteit van CHINA PAVILION is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHINA PAVILION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHINA PAVILION, openstaande posities, locatie van CHINA PAVILION op de kaart.

CHINA PAVILION is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHINA PAVILION, company assigned to the tax number BE05155578613. The company CHINA PAVILION is located at the address: PASTORIESTRAAT 45; 3128; BAAL (TREMELO). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 793,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Types de Cuisine: Végétarienne,Chinoise. Types de Repas: Lunch,D?ner,Plats Végétariens. Services: Zones Non Fumeurs,Consommation sur Place.. Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Végétarienne,Cantonaise,Chinoise. Restaurants avec spectacle: Soirées Karaoké,Spectacles de Travestis. Types de Repas: Lunch,D?ner,A Volonté. Aménagements & Services: Parking,Accès pour Les Moins Valides,Feu Ouvert,Jardin,Terrasse,Zones Non Fumeurs,Air Conditionné,Salles de fêtes. Cadre & Atmosphère: Affaire,Sympathique,Romantique. Services: Service Traiteur,Enfants Admis,Vente de Cigarettes. Tenue Conseillée: Libre..
The main activity of CHINA PAVILION is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHINA PAVILION is not available. You also can look at reviews of CHINA PAVILION, open positions, location of CHINA PAVILION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHINA PAVILION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHINA PAVILION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHINA PAVILION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHINA PAVILION, employees, financial statistics.