RESTAURANT SAIGON

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • RESTAURANT SAIGON
Private companiesFurniture and Fixtures • RESTAURANT SAIGON

Contactgegevens RESTAURANT SAIGON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT SAIGON: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT SAIGON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOERKERKSE STEENWEG 7; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50372806 (+32-50372806) 50372806 (+32-50372806)

Fax (fax): +32 (59) 529-35-90 +32 (59) 529-35-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT SAIGON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT SAIGON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT SAIGON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT SAIGON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT SAIGON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT SAIGON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT SAIGON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT SAIGON
Products information RESTAURANT SAIGON

BTW identificatienummer (tax): BE05045989990
Ondernemingsnummer: 9110656738
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Type de Cuisine: Asiatique.. Type de Cuisine: Vietnamienne. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Vietnamienne.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT SAIGON
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT SAIGON)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT SAIGON
Addition kinds of activities for RESTAURANT SAIGON

8222. Junior colleges | Junior colleges
274101. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
20330407. Groentesappen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable juices: packaged in cans, jars, etc.
34440400. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
48130200. Online dienstverleners | Online service providers
50130102. Automobielglas | Automobile glass
73899939. Druk op de clipping service | Press clipping service

Werken bij RESTAURANT SAIGON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT SAIGON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT SAIGON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT SAIGON. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Installateur Branddetectie (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen - Stokkem zijn we op zoek naar een installateur Je takenpakket bestaat uit: - Kabelwerkzaamheden, zoals het leggen en verleggen van kabels - Mechanische werkzaamheden, zoals het plaatsen van kabelbanen, kabelgoten en buizen - Elektro-werkzaamheden, zoals het aansluiten van elektromotoren, motorisch en pneumatisch aangedreven kleppen, stroomverdeelkasten en panelen, het onderhoud van elektrische installaties, testen en in bedrijf stellen. - Op verplaatsing werken

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Management Assistent (regio Steenokkerzeel) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar Management Assistant voor onze klant die gesitueerd is in Steenkkerzeel. Als Management Assistant verleent u administratieve, organisatorische, logistieke en praktische ondersteuning aan de Manager van het luchtverkeersleidingscentrum (CANAC) en zijn team. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan hem. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig en zeer gevarieerd: U bent verantwoordelijk voor de opmaak van verslagen en rapporten voor vergaderingen. U zorgt ervoor dat u tijdig alle documenten, cijfermateriaal, e.d. ontvangt via diverse kanalen en van de verschillende niveaus zodat de rapporten binnen de vooropgestelde termijn worden afgeleverd. U verzorgt het mailverkeer, de rapporteringen voor de Manager. Bij gelegenheid organiseert u vergaderingen. Bovendien staat u in voor een efficiënt document management en vlotte toegankelijkheid. U werkt presentaties, documenten af, en zorgt voor de vertalingen (Frans, Nederlands en Engels), die door de Manager en Experts gebruikt worden. Tenslotte bent u ook verantwoordelijk voor het agendabeheer, het verwerken van ad-hoc opdrachten, de ontvangst van bezoekers, enz.

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Mechanieker atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Engineering - Student job (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDARO

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT SAIGON in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT SAIGON in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT SAIGON. Laat een reactie achter voor RESTAURANT SAIGON. RESTAURANT SAIGON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT SAIGON. Leave a respond for RESTAURANT SAIGON. RESTAURANT SAIGON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT SAIGON op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT SAIGON
Location of RESTAURANT SAIGON on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT SAIGON

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT SAIGON RESTAURANT SAIGON: UMBERTO & LADIES CORNER | DECLERCK AUTOHANDEL | AUTOSTAR nv | DEL'HAYE | Onder Den Toren

Other related companies as RESTAURANT SAIGON: UMBERTO & LADIES CORNER | DECLERCK AUTOHANDEL | AUTOSTAR nv | DEL'HAYE | Onder Den Toren

RESTAURANT SAIGON is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT SAIGON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05045989990. Het bedrijf RESTAURANT SAIGON bevindt zich op het adres: MOERKERKSE STEENWEG 7; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 722,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Asiatique.. Type de Cuisine: Vietnamienne. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Vietnamienne..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT SAIGON is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT SAIGON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT SAIGON, openstaande posities, locatie van RESTAURANT SAIGON op de kaart.

RESTAURANT SAIGON is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT SAIGON, company assigned to the tax number BE05045989990. The company RESTAURANT SAIGON is located at the address: MOERKERKSE STEENWEG 7; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 722,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Asiatique.. Type de Cuisine: Vietnamienne. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Vietnamienne..
The main activity of RESTAURANT SAIGON is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT SAIGON is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT SAIGON, open positions, location of RESTAURANT SAIGON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT SAIGON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT SAIGON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT SAIGON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT SAIGON, employees, financial statistics.