LA GRANGE DES TEMPLIERS

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • LA GRANGE DES TEMPLIERS
Private companiesEating and Drinking Places • LA GRANGE DES TEMPLIERS

Contactgegevens LA GRANGE DES TEMPLIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA GRANGE DES TEMPLIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA GRANGE DES TEMPLIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ADRIEN DE PREMOREL 27; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81462989 (+32-81462989) 81462989 (+32-81462989)

Fax (fax): +32 (56) 631-17-65 +32 (56) 631-17-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA GRANGE DES TEMPLIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA GRANGE DES TEMPLIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA GRANGE DES TEMPLIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA GRANGE DES TEMPLIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA GRANGE DES TEMPLIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA GRANGE DES TEMPLIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA GRANGE DES TEMPLIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA GRANGE DES TEMPLIERS
Products information LA GRANGE DES TEMPLIERS

BTW identificatienummer (tax): BE04528533935
Ondernemingsnummer: 2691345214
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA GRANGE DES TEMPLIERS
(Get full report from official database of BE for LA GRANGE DES TEMPLIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA GRANGE DES TEMPLIERS
Addition kinds of activities for LA GRANGE DES TEMPLIERS

0213. Hogs | Hogs
225400. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
729100. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
12410000. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
22110803. Cambric, katoen | Cambric, cotton
34430500. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
35470210. Rechte machines (machines voor walsbouwmachines) | Straightening machinery (rolling mill equipment)
51599904. Vezels, groente | Fibers, vegetable
82310101. Rechtsbibliotheek | Law library

Werken bij LA GRANGE DES TEMPLIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA GRANGE DES TEMPLIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA GRANGE DES TEMPLIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA GRANGE DES TEMPLIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Onderhoudstechnieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch als elektrisch onderhoud.  Je staat in het voor het correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies.  Bedrijfsprofiel: silobouw (voeding/petrochemie)

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • SUPERVISOR 2PL M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een supervisor. Het takenpakket bestaat uit: - Je neemt de leiding van een bepaalde productieafdeling ter harte - Je begeleidt een groep productiemedewerkers, lijnverantwoordelijken en activiteitenverantwoordelijken (+- 50) binnen een shift - Je ziet erop toe dat de productiedoelstellingen behaald worden met het oog op kwaliteit, veiligheid en hygiëne - Je werkt nauw samen met de andere supervisors en de productieleider

  • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Wetteren/Wichelen) - Zelfstandige basis (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van LA GRANGE DES TEMPLIERS in sociale netwerken
Look for responds of LA GRANGE DES TEMPLIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA GRANGE DES TEMPLIERS. Laat een reactie achter voor LA GRANGE DES TEMPLIERS. LA GRANGE DES TEMPLIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA GRANGE DES TEMPLIERS. Leave a respond for LA GRANGE DES TEMPLIERS. LA GRANGE DES TEMPLIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA GRANGE DES TEMPLIERS op de google maps. Adres en contacten LA GRANGE DES TEMPLIERS
Location of LA GRANGE DES TEMPLIERS on the google maps. Address and contacts of LA GRANGE DES TEMPLIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LA GRANGE DES TEMPLIERS LA GRANGE DES TEMPLIERS: BACOB | MAN?GE LA BELLE FLEUR | Dambrain Y | Taverne D'Assels | YVES LAITAT

Other related companies as LA GRANGE DES TEMPLIERS: BACOB | MAN?GE LA BELLE FLEUR | Dambrain Y | Taverne D'Assels | YVES LAITAT

LA GRANGE DES TEMPLIERS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA GRANGE DES TEMPLIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04528533935. Het bedrijf LA GRANGE DES TEMPLIERS bevindt zich op het adres: RUE ADRIEN DE PREMOREL 27; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 514,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van LA GRANGE DES TEMPLIERS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA GRANGE DES TEMPLIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA GRANGE DES TEMPLIERS, openstaande posities, locatie van LA GRANGE DES TEMPLIERS op de kaart.

LA GRANGE DES TEMPLIERS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA GRANGE DES TEMPLIERS, company assigned to the tax number BE04528533935. The company LA GRANGE DES TEMPLIERS is located at the address: RUE ADRIEN DE PREMOREL 27; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 514,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of LA GRANGE DES TEMPLIERS is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LA GRANGE DES TEMPLIERS is not available. You also can look at reviews of LA GRANGE DES TEMPLIERS, open positions, location of LA GRANGE DES TEMPLIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA GRANGE DES TEMPLIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA GRANGE DES TEMPLIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA GRANGE DES TEMPLIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA GRANGE DES TEMPLIERS, employees, financial statistics.